Ήττα στο διπλό και… ώρα ξεκούρασης για τον Στέφανο!

Οι αδερφοί Τσιτσιπά δεν κατάφεραν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο Wimbledon και πλέον ο Στέφανος θα ρίξει όλο το βάρος στο μονό, όπου θα διεκδικήσει αύριο (10/7) την πρόκριση στους «8». AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: Βίκυ Γεωργάτου.

Ο αγώνας με τους Φιλς/Βαν Ας διακόπηκε την Παρασκευή μετά το δεύτερο σετ (6-7, 6-4) και δεν μπόρεσε να συνεχιστεί ούτε χθες λόγω της κακοκαιρίας στο Λονδίνο.

Τελικά οι δύο ομάδες επέστρεψαν σήμερα στο court, αλλά Πέτρος και Στέφανος δεν μπόρεσαν να πάρουν το σετ που χρειάζονταν παρά το εξαιρετικό τους ξεκίνημα.

Συγκεκριμένα, έσπασαν το σερβίς του Φιλς στο δεύτερο γκέιμ και προηγήθηκαν με 0-2, ωστόσο οι Γάλλοι πήραν στη συνέχεια έξι γκέιμ στη σειρά (6-2) και έκλεισαν το αγώνα ύστερα από συνολικά 2 ώρες και 3 λεπτά. Θα παίξουν σήμερα στον δεύτερο γύρο με τους Γκρανογέρς/Θεμπάγιος.

Το σετ κράτησε 36 λεπτά και ήταν μια καλή προπόνηση για τον Στεφ εν όψει του αγώνα με τον Κρις Γιούμπανκς για τη φάση των «16» του μονού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος τενίστας θα επιστρέψει αύριο (10/7) στο court για έβδομη σερί μέρα (!), αφού οι αναμετρήσεις με Ντόμινικ Τιμ και Άντι Μάρεϊ ολοκληρώθηκαν σε δύο δόσεις.

Είναι, λοιπόν, ευκαιρία να πάρει μερικές ανάσες ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, που η αλήθεια είναι πως ήθελε πολύ να προχωρήσει στη διοργάνωση και με τον Πέτρο. Θα έχουν σίγουρα τη δυνατότητα και στο μέλλον...

sdna.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ