Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Παντρεύονται στις 27 Μαΐου στην Αίγινα

Η Μαριλού Κόζαρη, λίγο πριν τον γάμο της με τον δημοφιλή καλλιτέχνη, Πάνο Μουζουράκη στην Αίγινα, πραγματοποίησε στο εστιατόριο Papaioannou το bachelorette πάρτι της με καλεσμένους συγγενείς και φίλους.

Μάλιστα ο φακός του ΟΚ! το απόγευμα της Κυριακής 23 Απριλίου απαθανάτισε τον Πάνο Μουζουράκη και την Μαριλού Κόζαρη στο Καβούρι .

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στην Αίγινα, στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου.

Ο Πάνος Μουζουράκης τους τελευταίους μήνες βιώνει έναν δυνατό έρωτα στο πρόσωπο της φαρμακοποιού, Μαριλούς Κοζάρη.

«Με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα (…) Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση, αλλά περιμένουν κοριτσάκι. Παντρεύονται στην Αίγινα και τώρα ετοιμάζουν και το bachelor», είχε αποκαλύψει πρόσφατα η καλή της φίλη, Κατερίνα Καινούργιου.

Στο bachelorette πάρτι της Μαριλούς δεν θα μπορούσε να λείπει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram δύο φωτογραφίες με τη φίλη της.

«Νύφη και μέλλουσα μανούλα. Σε λατρεύω μυρμηγκάκι μου», έγραψε κάτω από την φωτογραφία της η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγα λόγια για τη Μαριλού Κοζάρη

Η ξανθιά φαρμακοποιός είναι 30 ετών και είναι ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη. Προέρχεται από εύπορη οικογένεια και είναι κολλητή φίλη με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα πριν λίγους μήνες είχαν ταξιδέψει μαζί στο Παρίσι.

Η Μαριλού πριν τον Πάνο Μουζουράκη διατηρούσε σοβαρή σχέση με έναν αρκετά γοητευτικό γιατρό ενώ στο παρελθόν είχε χρόνια δεσμό με τον Σταύρο Μαντόπουλο, ο οποίος πλέον έχει τη δική του οικογένεια μαζί με την σχεδιάστρια μόδας και influencer Όλγα Φαρμάκη. Η 30χρονη Μαριλού είναι ένα κορίτσι όμορφο, καλλιεργημένο και με ωραίο στυλ και αγαπά να ταξιδεύει όταν της δίνεται η ευκαιρία.

govastileto.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ