Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-4: Πάρτι πρόκρισης για τη «βασίλισσα»

 

 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά που πέτυχε χατ-τρικ, η Ρεάλ διέλυσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», ανέτρεψε την ήττα της με 0-1 στο πρώτο ματς και έκλεισε ραντεβού με την Οσασούνα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Μαδριλένικο πάρτι μέσα στη Βαρκελώνη! Έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά που πέτυχε χατ-τρικ, η Ρεάλ διέλυσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» (0-1 το πρώτο ματς) και πήρε την πρόκριση για τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας όπου περίμενε ήδη η Οσασούνα.

Στο πρώτο μέρος η Μπάρτσα ήταν ανώτερη, αλλά δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κουρτουά κράτησε το μηδέν με σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Λεβαντόφσκι και στην κόντρα η Ρεάλ έκανε το 1-0 από κοντά με τον Βινίσιους.

Στο δεύτερο ημίχρονο έστησε πάρτι ο Μπενζεμά και τελείωσε την υπόθεση πρόκριση. Στο 50′ με υπέροχο πλασέ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 2-0 για τη Ρεάλ ενώ με εκτέλεση πέναλτι στο 58′ έκανε και το 3-0.

Η Μπαρτσελόνα τα είχε χαμένα πλέον και κάθε επίθεση της Ρεάλ μύριζε γκολ. Ο Τερ Στέγκεν κράτησε όσο μπορούσε, αλλά στο 81′ από ασίστ του Ροδρίγο σε αντεπίθεση, ο Μπενζεμά ολοκλήρωσε το χατ-τρικ από κοντά για το 4-0.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Μπαλντέ, Κουντέ, Αλόνσο, Κεσί, Μπούσκετς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ραφίνια, Γκάβι, Λεβαντόφσκι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Κρόος, Μόντριτς (87’ Τσουαμενί), Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Βινίσιους (86’ Θεμπάγιος), Ροδρίγο (74’ Ασένσιο), Μπενζεμά (89’Νάτσο).

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης