Κολωνός: Σοκάρουν οι διάλογοι του Μίχου με την 12χρονη: "Eκτός από τα τσιγαριλίκια και τον μπάφο, πίνεις τίποτε άλλο;"

Το επισκεπτήριο στη μητέρα της

Το “Live News” έφερε στο “φως” νέο σοκαριστικό διάλογο που είχε το κοριτσάκι με τον 53χρονο κατηγορούμενο που τη βίαζε και την εκμεταλλευόταν. 

Στη συγκεκριμένη συνομιλία ο 53χρονος ρωτάει ξεκάθαρα τη 12χρονη, εάν έχει πάρει ναρκωτικά με την ίδια να αποκαλύπτει στο τέλος πως η μητέρα της της έχει κάνει δώρο πέντε ηλεκτρονικά τσιγάρα. Σημειώνεται, πως ο συγκεκριμένος διάλογος γίνεται όταν η 12χρονη έχει μόλις ολοκληρώσει την ΣΤ’ Δημοτικού.

Αναλυτικά ο διάλογος:

12χρονη: Μ(…) γενικά.
Μίχος: Αυτά πρέπει να τα πούμε από κοντά. Εσύ εκτός από τα τσιγαριλίκια και τον μπάφο, πίνεις τίποτε άλλο που το είδε η μαμά σου;
12χρονη: Μου έχει πάρει 5 ηλεκτρονικά τσιγάρα η μάνα μου και μια πεταλούδα.
Μίχος: Ξεκόλλα μην με τσαντίζεις. Σου έχω δώσει πάρα πολλά. Άντε μην σου πω καμιά κουβέντα. Που ήσουν σήμερα λες και έπινες κόκα.
12χρονη: Όχι ρε πας καλά; Ούτε μπάφο πίνω ούτε τίποτα, μόνο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

 

Το “Live News” αποκάλυψε επίσης μηνύματα που αποδεικνύουν πως ο Ηλίας Μίχος όχι μόνο γνώριζε για τις συναντήσεις βιασμού της 12χρονης, αλλά ήταν κι εκείνος που τις κανόνιζε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, έχοντας μάλιστα πολλές ώρες της ημέρας και το κινητό της 12χρονης.

 

Μηνύματα messenger Μίχος – 12χρονης

12χρονη: Πού είσαι; (14.05)
Ηλίας: Κοιμάσαι; (17:31)
12χρονη: (Δεν απαντά)
Ηλίας: Έδωσα το κινητό στον αδελφό σου και είδα ότι σε πήρε ο άλλος από το Instagram…για ραντεβού κατάλαβα. (17:35)

 

Επιχειρούσε να βγάλει όσα περισσότερα μπορούσε από τις συναντήσεις της μικρής, ζητώντας ενίοτε 60 και 70 ευρώ από τους παιδοβιαστές.

«Κάποιοι λέγανε «όχι, είναι πολλά» και λέγανε «πενήντα». Ο Μίχος ζητούσε εξήντα, κάποιες φορές και εβδομήντα και εκείνοι απαντούσαν “όχι, είναι πολλά, πενήντα”» αναφέρει στην κατάθεσή της η 12χρονη.

Από αυτά τα χρήματα η μικρούλα κρατούσε μόλις 10 εύρω και αυτό μόνο όταν καθάριζε και το μαγαζί του Μίχου μετά τους βιασμούς.

Δεν κρατούσα ποτέ χρήματα, τα έπαιρνε όλα ο Μίχος. Μόνο όταν δούλευα μου έδινε τα δέκα ευρώ που καθάριζα» προσθέτει η ανήλικη.

Το επισκεπτήριο στη μητέρα της

Στο μεταξύ, το πρώτο της επισκεπτήριο, μετά τη μεταφορά της στις φυλακές Κορυδαλλού, δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι η 37χρονη μητέρα της 12χρονης, από την 19χρονη κόρη της και το σύζυγό της.

Οι δυο τους έφτασαν περίπου στις 13.20 κρατώντας κάποιες τσάντες, ενώ απέφυγαν την οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους. Σημειώνεται πως τα μέλη της οικογένειας είχαν φτάσει νωρίτερα το πρωί, ωστόσο ενημερώθηκαν από τους φύλακες πως πλέον η 37χρονη μπορεί να δέχεται επισκεπτήρια κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από τη 13.00 έως τις 15.00.

Η 37χρονη πέρασε την τρίτη νύχτα της, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση και συνεχίζει να αρνείται κάθε ανάμειξη στον εφιάλτη του παιδιού της. Η ίδια πιστεύει ότι τα πιο σημαντικά επιβαρυντικά στοιχεία για την ίδια, είναι τα χρήματα που βρέθηκαν σε τραπεζικό της λογαριασμό και ορισμένα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον 53χρονο κατηγορούμενο και την κόρη της.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης