Νικήτρια στο clasico η Ρεάλ Μαδρίτης, 3-1 την Μπαρτσελόνα

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε νικήτρια στο ισπανικό clasico, καθώς επιβλήθηκε την Κυριακή με 3-1 σκορ της Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Μπενζεμά, ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» μετά την απόκρουση του  Τερ Στέγκεν στο πλασέ του Βινίσιους, κάνοντας το 1-0 για τη «βασίλισσα».

Στο 35ο λεπτό, σε μία εξαιρετική επίθεση των γηπεδούχων, ο Βαλβέρδε με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 83ο λεπτό οι Καταλανοί κατάφεραν να μειώσουν με τον Φεράν Τόρες, μπαίνοντας εκ νέου στο παιχνίδι, ωστόσο ταφόπλακα στις ελπίδες τους για τη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος στη Μαδρίτη έβαλε ο Ροντρίγκο, ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το τελικό 3-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 3-1

Γκολ: 12' Μπενζεμά (Ρεάλ), 35' Bαλβέρδε (Ρεάλ), 83' Φεράν Τόρες (Μπαρτσελόνα)

Κίτρινες: Βινίσιους (Ρεάλ), Μόντριτς (Ρεάλ)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Καρβαχάλ (88' Ρούντιγκερ), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Τσουαμενί, Κρόος, Μόντριτς (78' Καμαβινγκά), Βαλβέρδε, Μπενζεμά (88' Ασένσιο), Βινίσιους

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Κουντέ, Γκαρθία, Μπαλντέ (60'  Τζόρντι Άλμπα), Μπουσκέτς (60' Γκάβι), Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Ντεμπελέ, Λεβαντόβσκι, Ραφίνια (60' Φεράν Τόρες)

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ