Θαύμα στη Χαλκιδική: Εντοπίστηκε και ο δεύτερος αγνοούμενος - Βρέθηκε ζωντανός 15 μίλια μακριά

Μετά από σχεδόν 24 ώρες εντοπίστηκε ζωντανός, να κολυμπά σε θαλάσσια περιοχή 15 μίλια μακριά από την παραλία όπου χάθηκε, ο δεύτερος από τους τρεις αγνοούμενους λουόμενους που τους παρέσυρε η θάλασσα το απόγευμα του Σαββάτου.

Την είδηση μετέδωσε ο Alpha, με τα σκάφη του Λιμενικού να αναμένεται να τον μεταφέρουν στη στεριά.

Συγκεκριμένα, το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας που συμμετείχε από το πρωί στις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων στο Ποσείδι Χαλκιδικής, εντόπισε τον έναν από τους δύο νεαρούς μέσα στη θάλασσα, στα 14 ναυτικά μίλια από τη στεριά. Τον περισυνέλλεξε πλοίο με σημαία Γιβραλτάρ που ήταν κοντά, και στη συνέχεια σκάφος του Λιμενικού τον πήρε για να τον μεταφέρει στο λιμάνι της Νέας Σκιώνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 30χρονο αγνοούμενο, ο πατέρας και ο αδερφός του οποίου είχαν έρθει από τα Σκόπια για να συμμετέχουν στις έρευνες.

Πήγαν στη Χαλκιδική για να γιορτάσουν τα γενέθλια του φίλου τους και τους “ρούφηξε” η θάλασσα

Πρόκειται για μία παρέα τριών ατόμων από τα Σκόπια που πήγαν στην περιοχή για να  γιορτάσουν τα γενέθλια φίλου τους. Οι τρεις, 25, 28 και 30 ετών, βούτηξαν στην παραλία στην Μύτη Ποσειδίου, ωστόσο τα θαλάσσια ρεύματα τους παρέσυραν. Λουόμενοι κάλεσαν άμεσα το Λιμενικό. Ένας σέρφερ πρόλαβε και έπιασε τον 25χρονο ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

«Βούτηξαν σε σημείο που απαγορεύεται να κολυμπήσεις. Έχει θαλάσσια ρεύματα και φυσούσε προς τα μέσα», δήλωσε στο Thestival η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ