Δημήτρης Δριβίλας: Καλή τύχη Πρόεδρε

 

Ο Αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Δημήτρης Δριβίλας σε ανάρτησή του αναφέρει:

Τελείωσε η μάχη για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ η οποία διεξήχθη με ένα υποδειγματικό και πολιτισμένο τρόπο με καθαρά πολιτικά χαρακτηριστικά.

Στην προεκλογική αυτή μάχη συστρατεύτηκα στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για λόγους που ανέφερα τότε.Ηταν μια πολιτική επιλογή για την οποία δεν μετάνιωσα.

Ο σ.Νικος Ανδρουλάκης κατέγραψε μια ισχυρή μια καθαρή νίκη και πραγματικά τον συγχαίρω και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και να πετύχει τους στόχους της αναγέννησης της παράταξης μας και να την κάνει μεγάλη όπως της αξίζει.

Αγαπητέ πρόεδρε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια παρέμεινα στην παράταξη όπου μαζί με άλλους συντρόφους δώσαμε μάχες και την κρατήσαμε όρθια και περήφανη και η φωνή της ακούγεται στα συλλογικά όργανα της περιφέρειας μας. Με όλες μου τις δυνάμεις θα βοηθήσω η παράταξη μας να μεγαλώσει και να γίνει υπολογίσιμη αυτόνομη πολιτική δύναμη με στόχο την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου σε σύντομο χρόνο.

Είμαι σίγουρος ότι θα επικρατήσει η πραγματική ενότητα η συντροφικότητα η αλληλεγγύη και ο αλληλοσεβασμός βασικά χαρακτηριστικά του κόμματος μας.

Καλή τύχη πρόεδρε !!!!

Διαβάστε επίσης