Με απουσίες και νεαρούς η Μπάγερν με Μπαρτσελόνα

 

 

Με πολλές απουσίες και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της, θα παραταχθεί η Μπάγερν στον αυριανό (8/12) αγώνα με την Μπαρτσελόνα, στην αυλαία των ομίλων του Champions League. Μία εξέλιξη που σίγουρα αυξάνει τις πιθανότητες των Καταλανών να φύγουν από το Μόναχο με τη νίκη που χρειάζονται, προκειμένου να περάσουν στους «16» χωρίς να αγωνιούν για το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του 5ου ομίλου, ανάμεσα στην Μπενφίκα και τη Ντιναμό Κιέβου.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν σημειώσει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, μεταξύ των οποίων το εντυπωσιακό 3-0 επί της Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα, μέσα στο «Καμπ Νου», και έχουν εξασφαλίσει όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δήλωσε ότι δεν θα ρισκάρει τη χρησιμοποίηση των Λέον Γκορέτσκα και Σερζ Γκνάμπρι, που ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς, ενώ ο Ερίκ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την περιπέτεια με τον κορονοϊό και παραμένει εκτός πλάνων. Το ίδιο ισχύει για τον τραυματία Μαρσέλ Ζάμπιτσερ και τους Γιόσουα Κίμιχ και Μικαέλ Κιζάνς, που είναι σε καραντίνα.

«Είμαι χαρούμενος που δεν έχουμε την πίεση να προκριθούμε, γιατί αυτός ήταν ο πρώτος στόχος. Έχουμε έναν στόχο, να ολοκληρώσουμε άψογα τη φάση των ομίλων. Θα είναι καλό να προχωρήσουμε με έξι νίκες» δήλωσε ο τεχνικός της Μπάγερν, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Αν για τους Βαυαρούς το αυριανό ματς είναι βαθμολογικά αδιάφορο, η Μπαρτσελόνα παίζει το τελευταίο της «χαρτί» για μία θέση στους «16» του Champions League. Αν νικήσει προκρίνεται, αν όχι θα ελπίζει σε «στραβοπάτημα» της Μπενφίκα στη Λισαβόνα απέναντι στην ουραγό του ομίλου Ντιναμό Κιέβου.

ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης