Πάτρα: Τετάρτη με λιακάδα

 

Αραιή συννεφιά και μεγάλα διαστήματα με λιακάδα προβλέπεται σήμερα Τετάρτη για την Πάτρα, καθώς το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή απομακρύνεται.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει χαμηλά και θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς, με τους ανέμους να περιορίζονται στα 2 μποφόρ.

Η υγρασία θα φθάσει το 90%.

Αναλυτικά:

Σήμερα Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, ενώ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 8 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 13, στην Ήπειρο από -2 έως 14 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 15 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 14 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο και στον Κορινθιακό 6 μποφόρ. Τις απογευματινές ώρες στο Βόρειο Αιγαίο και στο Ιόνιο οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με εντάσεις έως 4 μποφόρ τοπικά.

Διαβάστε επίσης