Υπαίθρια προβολή του φεστιβάλ Θairος στην Τράπεζα Αιγιαλείας

Το Σάββατο 10 Ιουλίου

To φεστιβάλ υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών «Θairος Film Festival», επιστρέφει για 5η χρονιά, προσφέροντας μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες σε σημεία και γωνιές του Δήμου Αιγιαλείας. Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου με την υποστήριξη του διακρατικoύ προγράμματος Interreg V-A Greece-Italy 2014-2020 με τίτλο FAME ROAD, σε συνδιοργάνωση με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα προβολών σε ειδυλλιακές παραθαλάσσιες και ορεινές τοποθεσίες.

Το Θairος ξεκινάει από την Τράπεζα Αιγιαλείας με φανταστική θέα στον Κορινθιακό κόλπο το Σάββατο 10 Ιουλίου στις 21:30, με την ταινία "Μπότες, σπιρούνια και καυτές σέλες"!

Πληροφορίες Ταινίας:

Ένας διεφθαρμένος πολιτικός αποφασίζει να καταστρέψει μια τυπική πόλη της Δύσης. Για το σκοπό αυτό διορίζει για πρώτη φορά ένα μαύρο Σερίφη, η παρουσία του οποίου προκαλεί θύελλα αντιδράσεων.

Παρωδία των ταινιών γουέστερν, με ήρωα ένα μαύρο σερίφη που σώζει μια μικρή πόλη της Δύσης από τους «κακούς» της Εταιρείας Σιδηροδρόμων. Η ταινία που έκανε ευρύτερα γνωστό τον Μελ Μπρουκς, μια τρελή κωμωδία που αντέχει στο χρόνο και από πολλούς θεωρείται ως η καλύτερή του.

Παραγωγή: Αμερική, 1974

Σκηνοθεσία: Μελ Μπρουκς

Πρωταγωνιστούν: Τζιν Γουάιλντερ, Κλίβον Λιτλ, Μαντλέν Καν, Μελ Μπρουκς

Διάρκεια: 93 λεπτά

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του covid-19. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Πως θα πάτε: https://tinyurl.com/u74yfcc7 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ