Κώστας Τζαβάρας: "Δεν θα είμαι πάλι υποψήφιος αν δεν αλλάξει στάση η κυβέρνηση για τις σχολές" - "Να μην χρηματοδοτηθεί το Πανεπιστήμιο Πατρών"

 

Εμμένει στη θέση του να μην κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με την Νέα Δημοκρατία αν δεν αλλάξει στάση προς τον Νομό Ηλείας.

Ο βουλευτής Κώστας Τζαβάρας αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί στέλεχος πρώτης γραμμής για την Νέα Δημοκρατία γι’ αυτό και κάθε συνέντευξη που δίνει έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Πόσο μάλλον τώρα, που διαφοροποίησε την θέση του από την κυβέρνηση τόσο στο θέμα των σχολών της Ηλείας όσο και του δρόμου Πάτρα – Πύργος, παραμένοντας αμετακίνητος στη θέση του ότι αν δεν αλλάξει κάτι, δεν θα κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Παράλληλα ο κ. Τζαβάρας στην χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, υπερασπίστηκε την πρόταση του για την δημιουργία μη κρατικών τμημάτων και αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη και τους δημάρχους Ήλιδας και Ολυμπίας, Γιάννη Λυμπέρη και Γιώργο Γεωργιόπουλο για τον σκοπό αυτό.

Προέτρεψε δε, την περιφέρεια να σταματήσει την χρηματοδότηση του Πανεπιστημίου Πατρών αφού η Ηλεία που ανήκει στην περιφέρεια πλέον δεν θα διαθέτει κανένα τμήμα.

https://www.patrisnews.com/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ