Βασιλικό Αχαΐας: Τη Μεγάλη Δευτέρα το τελευταίο "αντίο" στον 48χρονο Νίκο Πανούτσο - Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πατρών - Πύργου - ΦΩΤΟ

 

Το τελευταίο "αντίο" στον 48χρονο Νίκο Πανούτσο θα πει τη Μεγάλη Δευτέρα η οικογένειά του, η οποία έχει βυθιστεί στο πένθος όπως και όλο το χωριό Βασιλικό Αχαΐας.

Η κηδεία θα γίνει αύριο το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βασιλικού. Οι ώρες είναι πολυ δύσκολες για τα δύο παιδιά του, τους γονείς του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Ο άνδρας σκοτώθηκε χθες Σάββατο, σε τροχαίο που έγινε στην καρμανιόλα της Πατρών- Πύργου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε με βανάκι.

Θανατηφόρο στην Πατρών - Πύργου: Στα "μαύρα" το Βασιλικό Αχαΐας - Πώς έγινε το δυστύχημα που "έκοψε" το νήμα της ζωής του 48χρονου Νίκου Πανούτσου - ΦΩΤΟ

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφερει για το συμβάν:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεϊκων.

Πιο συγκεκριμένα, ένας ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας ημεδαπός άνδρας με συνεπιβάτη έναν 48χρονο ημεδαπό άνδρα.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου άνδρα και τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο οδηγών.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ