Οι άνθρωποι που πέτυχαν στο Γρηγόρη - Σειρά σου τώρα! Το επόμενο κατάστημα μπορεί να είναι δικό σου - ΦΩΤΟ

 

Ο Γρηγόρης, που μετρά σχεδόν 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην καφεστίαση, σήμερα διαθέτει πάνω από 360 καταστήματα franchise σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία. Με τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στο franchise, συμβάλλει έμπρακτα στην επαγγελματική εξέλιξη των συνεργατών του και στην επίτευξη των στόχων τους.

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

Σε κάθε κατάστημα που ανοίγει, ο Γρηγόρης από την πρώτη στιγμή καθοδηγεί τους συνεργάτες του και τους βοηθάει στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Από την εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας και χώρου, την διαμόρφωση και κατασκευή του καταστήματος, την επιλογή προσωπικού και την εκπαίδευσή του, καθώς και την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος, η έμπειρη ομάδα στελεχών του, βρίσκεται συνεχώς δίπλα στο συνεργάτη franchise. Απώτερος στόχος είναι η ανάπτυξη της κερδοφορίας και η υψηλή απόδοση της επένδυσης που έχει γίνει.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ταυτόχρονα, ο Γρηγόρης προσφέρει μια διευρυμένη προϊοντική γκάμα, η οποία ανανεώνεται διαρκώς, έτσι ώστε να ικανοποιεί όλους τους καταναλωτές και όλες τις διατροφικές προτιμήσεις. Ταυτόχρονα, λόγω της μεγάλης ποικιλίας που διαθέτει, η μέση ημερήσια απόδειξη και η κερδοφορία των καταστημάτων του, είναι αυξημένες.

ΟΙ FRANCHISEES TOY ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ

Ο Δημήτρης Μαντάς, ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων Γρηγόρης στο Κιάτο, αναφέρει ότι «Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Κοινωνιολογία και το ΜΒΑ μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αποφάσισα να ασχοληθώ με την οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στο Κιάτο Κορινθίας. Στη συνέχεια, έβαλα στόχο να αναπτυχθώ στο κομμάτι του franchise, γιατί έλειπε ένα δυνατό brand από την περιοχή. Επέλεξα το Γρηγόρη, για την αναγνωρισιμότητά του και το μεγάλο πελατολόγιο που διαθέτει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου, καθώς ο Γρηγόρης ξεπέρασε τις προσδοκίες μου σε όλα τα επίπεδα. Το κατάστημά μου κατασκευάστηκε με γρήγορες και αποτελεσματικές διαδικασίες. Επίσης, η ομάδα του Γρηγόρη με βοήθησε πολύ στο κομμάτι της στελέχωσης, της ασφάλειας των τροφίμων και των αυστηρών διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου και της περαιτέρω ανάπτυξης της επιχείρησής μου. Έχω βάλει στόχο να ανοίξω άλλο ένα κατάστημα, γνωρίζοντας ότι ο Γρηγόρης προσφέρει μια σχέση εμπιστοσύνης και σταθερότητας στους συνεργάτες του!»

Πολύβιος Χρυσοβέργης 

Αντίστοιχη περίπτωση είναι αυτή του Πολύβιου Χρυσοβέργη, ιδιοκτήτη δύο καταστημάτων Γρηγόρης στην Αττική, που επένδυσε στο Γρηγόρη και τώρα απολαμβάνει την επιτυχία του. Η ιστορία του είναι πολύ ενδιαφέρουσα και τον αφήνουμε να την πει με τα δικά του λόγια: «Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Γεωπονική και εργάστηκα για λίγο πάνω στο αντικείμενό μου, αποφάσισα να ασχοληθώ με την καφεστίαση, ανοίγοντας τη δική μου επιχείρηση. Έτσι το 2011, αφού έκανα μία μεγάλη έρευνα αγοράς στον κλάδο του franchise, συνεργάστηκα με το Γρηγόρη γιατί με κέρδισε η ζεστασιά και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση της Διοίκησης και του προσωπικού. Μετά από 10 χρόνια συνεργασίας, διαθέτω πλέον 2 πολύ επιτυχημένα καταστήματα Γρηγόρης, τα οποία ανέπτυξαν μία πολύ ικανοποιητική κερδοφορία, σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης. Η επιλογή μου να επενδύσω στο franchise Γρηγόρης δικαιώθηκε, γιατί είναι μία εταιρία πολύ αγαπητή στο καταναλωτικό κοινό με φανατικούς πελάτες, που διαθέτει μία ευρεία προϊοντική γκάμα, ικανή να ικανοποιήσει όλες τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις. Ο Γρηγόρης, όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκεται δίπλα μου σε κάθε μου βήμα και παράλληλα εκπαιδεύει συνεχώς το προσωπικό των επιχειρήσεών μου. Η εντιμότητα και το οικογενειακό κλίμα του Γρηγόρη, με κάνουν να νιώθω ευγνώμων και υπερήφανος για τη συνεργασία μας!»

Σπύρος Δήμου

Υπάρχουν κι άλλοι συνεργάτες που το μοντέλο franchise του Γρηγόρη τους βοήθησε να αποκτήσουν παραπάνω από ένα καταστήματα. Τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Σπύρος Δήμου, ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων στο Περιστέρι & στο Αιγάλεω, η Έβελυν Ρόη ιδιοκτήτρια δύο καταστημάτων στο Καπανδρίτι & στον Άγιο Στέφανο και η Βασιλική Θάνου, ιδιοκτήτρια 6 καταστημάτων.

Ο Σπύρος Δήμου, απόκτησε σε πολύ νεαρή ηλικία το πρώτο του κατάστημα, και η ιστορία του είναι πολύ ενδιαφέρουσα ειδικά για τους νεαρούς επιχειρηματίες. «Αποφοιτώντας από το Λύκειο, πήρα το πτυχίο μου στα Οικονομικά από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Σαν φοιτητής, εργαζόμουν τα καλοκαίρια σε καταστήματα Γρηγόρης και τελικά τον Μάιο του 2015 αποφάσισα και ξεκίνησα το δικό μου κατάστημα Γρηγόρης στο Περιστέρι. Η ομάδα του Γρηγόρη με καθοδήγησε στην επιλογή του κατάλληλου σημείου, ενώ παράλληλα ετοίμασε άμεσα τα σχέδια. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν ότι το κατάστημα ετοιμάστηκε σε λιγότερο από δύο μήνες. Η επιτυχία ήταν μεγάλη και έτσι στις αρχές του 2018 άνοιξα άλλο ένα κατάστημα Γρηγόρης στο Αιγάλεω και σήμερα ετοιμάζω το 3ο κατάστημα αφού έχω διαπιστώσει ότι είναι μία καλή επένδυση. Συστήνω ανεπιφύλακτα τον Γρηγόρη γιατί έχω συνεχώς υποστήριξη και νιώθω ασφαλής».

Έβελυν Ρόη

Η Έβελυν Ρόη αναφέρει «Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο marketing, στη συνέχεια δούλεψα στην οικογενειακή επιχείρηση, που είναι μία πάρα πολύ μεγάλη εταιρία στο χώρο της συσκευασίας. Εκεί εργάστηκα για 22 χρόνια περίπου, όπου ήρθα σε επαφή με το Γρηγόρη, που ήταν πελάτης μου. Δουλεύοντας μαζί του, εντυπωσιάστηκα από την προσήλωσή του στα θέματα ποιότητας και προδιαγραφών των προϊόντων, αλλά και σε θέματα των συσκευασιών. Μάλιστα αυτό βοήθησε και εμάς τους προμηθευτές του να γίνουμε καλύτεροι, ενώ ταυτόχρονα προσέφερε στους συνεργάτες του franchisee πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Το 2017, πήρα τη γενναία απόφαση να αφήσω την οικογενειακή επιχείρηση και να ανοίξω το πρώτο μου κατάστημα Γρηγόρης, γιατί με κέρδισαν το όραμα, η τεχνογνωσία, η ηγεσία και η πελατοκεντρική εξυπηρέτηση της εταιρίας. Το δεύτερό μου κατάστημα Γρηγόρης, το άνοιξα το Φεβρουάριο του 2021, εν μέσω lockdown, και είμαι ενθουσιασμένη!»

Βασιλική Θάνου

Η Βασιλική Θάνου, ξεκίνησε να εργάζεται στο Γρηγόρη ως φοιτήτρια και τώρα είναι ιδιοκτήτρια 6 καταστημάτων. Όπως δηλώνει και η ίδια «Το επιτυχημένο μοντέλο franchise και η σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες, μου έδωσαν σιγουριά για το επόμενο βήμα. Άνοιξα το πρώτο κατάστημα το 2009 και μέχρι σήμερα απολαμβάνω τους καρπούς αυτής της συνεργασίας. Γιατί οι άνθρωποι του Γρηγόρη είναι δίπλα μου με συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη. Γιατί η ποικιλία και η ποιότητα του καφέ και των γευμάτων προσελκύουν καθημερινά πολύ κόσμο εξασφαλίζοντας κέρδος στα καταστήματά μου».

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο Γρηγόρης βραβεύεται κάθε χρόνο στα ετήσια Βραβεία Franchise, σε διάφορους τομείς της δραστηριότητάς του. Ενδεικτικά, παραθέτουμε τα πιο πρόσφατα βραβεία, που αφορούν στην ανταγωνιστικότητα της πρότασης franchise αλλά και της εκπαίδευσης που προσφέρει:

2019 βραβείο Most Promising Franchise: Για το σχεδιασμό πρότασης franchise, η οποία χαρακτηρίζεται από δυναμικές προοπτικές ανάπτυξης.
2020 Βραβείο Best Effective Educational & Procedures: Για την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που προσφέρει τόσο στους συνεργάτες του, όσο και στο προσωπικό των καταστημάτων του.

Διαβάστε επίσης