Νέο μήνυμα από το 112: "Εκκενώστε τώρα την Ανάβυσσο" - Καίγονται σπίτια - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Σαρωνικού - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ανεξέλεγκτη η φωτιά

Νέο μήνυμα έστειλε πριν από λίγα λεπτά το 112 της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στους κατοίκους της Αναβύσσου και της ευρύτερης περιοχής, καλώντας τους να εκκενώσουν για προληπτικούς λόγους την περιοχή. Η μεγάλη φωτιά η οποία καίει ανεξέλεγκτη έχει φτάσει και στα πρώτα σπίτια.

Το μήνυμα του 112 αναφέρει: "Αν βρίσκεστε στην Ανάβυσσο εκκενώστε τώρα για προληπτικούς λόγους οδικώς προς Σαρωνίδα, από λεωφόρο Αναβύσσου - Καραμανλή - Σουνίου".

Η φωτιά έχει κάψει μέχρι και αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στην περιοχή.

fdgdf5.jpg

gsdg10.jpg

gsdg2.jpg

Ανεξέλεγκτη η φωτιά σε Ανάβυσσο - Κερατέα: Καίγονται σπίτια - Νέα εντολή εκκένωσης οικισμών - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Σαρωνικού - ΒΙΝΤΕΟ

738773_1270c8fc04-b91469571b624404.jpg

Ανεξέλεγκτη είναι η πυρκαγιά, ενώ το μεσημέρι, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Δήμο Σαρωνικού.

Ποιοι δρόμοι έκλεισαν

Λόγω της πυρκαγιάς η Τροχαία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας:

Στη Λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του Αγίου Πέτρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Νέα Μάκρη
Στη Λεωφόρο Διονύσου από τη συμβολή της με την Θεοφίλου Καΐρη στο ρεύμα προς τη Νέα Μάκρη
Στη Λεωφόρο Διονύσου από τη θέση Ανατολή στο ρεύμα κυκλοφορίας από Νέα Μάκρη προς Άγιο Πέτρο.
Στην Περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείυ «414» στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Νέα Μάκρη.

Πηγή: newsbeast.gr, enikos.gr

Διαβάστε επίσης