Ζαχάρω: Πήγε να δει τον φίλο του και σκοτώθηκε - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το τροχαίο με νεκρό 17χρονο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΙΧ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ

Ένα κλαταρισμένο πίσω λάστιχο φαίνεται πως προκάλεσε το σφοδρό τροχαίο το απόγευμα της Πέμπτης, στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας, που κόστισε τη ζωή σε έναν 17χρονο κάτοικο Αθηνών. Ο Α.Μ. από το Νέο Κόσμο, θέλησε να επισκεφθεί το συνομήλικο φίλο του στους Ταξιάρχες Ζαχάρως.

Ζαχάρω: Θανατηφόρο τροχαίο την Ε.Ο Πύργου - Κυπαρισσίας - Νεκρός 17χρονος - Ι.Χ καρφώθηκε σε δένδρο - ΦΩΤΟ

Ο φίλος του που κατάγεται από την περιοχή, είχε έρθει πριν μερικές ημέρες από την Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες κάλεσε το 17χρονο για να περάσουν μέρες διακοπών στα όμορφα μέρη της Ζαχάρως.

Έτσι λίγο μετά τις εφτά το απόγευμα της Πέμπτης ο φίλος του μετέβη στη Ζαχάρω στο σταθμό του ΚΤΕΛ για να παραλάβει το 17χρονο που είχε ταξιδέψει από την Αθήνα. Στη διαδρομή για το χωριό, ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και εξετράπη δεξιά σε ελαιοστάσια, με αποτέλεσμα να προσκρούσει διαδοχικά σε ελαιόδεντρα έως ότου το αυτοκίνητο - μια μαύρη Mercedes - να χτυπήσει πλάγια σε ελαιόδεντρο.

troxaio_kakovatos_new-2.jpg

Εκεί το σώμα του οδηγού εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο στο χωράφι, ενώ ο 17χρονος στη θέση του συνοδηγού, δέχθηκε όλη τη δύναμη της πρόσκρουσης και ο θάνατος του επήλθε ακαριαία. Το άψυχο σώμα του εγκλωβίστηκε μέσα στην άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό.

Ασθενοφόρα με διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο για να μεταφέρουν τον νεαρό οδηγό τραυματία στο Γ.Ν. Πύργου και τον 17χρονο φίλο του συνεπιβάτη, νεκρό.

troxaio_kakovatos_new-3.jpg

Το προσωπικό της Τροχαίας Πύργου που εξετάζει τα αίτια του δυστυχήματος, σύμφωνα με πληροφορίες κατέγραψε μια απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σημείο που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, έως εκεί που σταμάτησε το αυτοκίνητο την πορεία του. Και εκεί φαίνεται πως το πίσω λάστιχο κλάταρε, χάθηκε κάθε έλεγχος και η μαύρη Mercedes ξεκίνησε μια τρελή πορεία που έμελλε μια στιγμή αργότερα να κοστίσει τη ζωή στον 17χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο άνηκε στον θείο του οδηγού και ελέγχεται αν ο 17χρονος οδηγός κατείχε δίπλωμα οδήγησης.

Πηγή: ilialive.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ