Αχαΐα: Επανήλθε η δυσοσμία από τα Πυρηνελαιουργεία - Αφόρητη η κατάσταση στην Πάτρα

"'Έπνιξαν" την Αχαΐα που είναι ήδη σε καραντίνα λόγω κορονοϊού
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Έντονη είναι η δυσοσμία και σήμερα Σάββατο, σχεδόν στο σύνολο των περιοχών της Δυτικής Αχαΐας που γειτνιάζουν με τη βιομηχανική περιοχή, οπου δραστηριοποιούνται Πυρηνελαιουργεία. 

Αναγνώστες του tempo24.news από τις περιοχές αλλά και από την Πάτρα, επισημαίνουν για ακόμα μια φορά αποπνικτική κατάσταση που επικρατεία από τη λειτουργία των συγκεκριμένων μονάδων στη ΒΙΠΕ.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη το tempo24.news είχε αναδείξει και πάλι το θέμα, γεγονός που προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος  Μπονάνος, δήλωσε : "Άμεσα έδωσα εντολή να σταματήσει , δεν υπάρχει όμως λύση ακαριαία , αν τα κλείσουμε η μόλυνση στο περιβάλλον θα είναι χειρότερη ,επιβάλλεται να κάνουν επενδύσεις κάτι που περιμένουμε σε χρονικό ορίζοντα που δεν είναι άμεσος .Φυσικα ότι επιβάλει ο νόμος θα γίνει με τα ανάλογα πρόστιμα χωρίς να είναι η λύση". 

Δυσοσμία από Πυρηνελαιουργεία - ΕΞΕΛΙΞΗ: Άμεση η αντίδραση Περιφέρειας και Αστυνομίας - "'Έπνιξαν" την Αχαΐα που είναι ήδη σε καραντίνα λόγω κορονοϊού - "Ούτε στα μπαλκόνια να μη βγούμε;"

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ