Στην Πάτρα η κηδεία της 33χρονης Αδαμαντίας που δολοφόνησε ο άνδρας της στην Κρήτη

Την Τρίτη στις 2 το μεσημέρι από την Παναγία Αλεξιώτισσα στην Πάτρα, θα γίνει η κηδεία της 33χρονης Αδαμαντίας Αντύπα, την οποία σκότωσε με καραμπίνα τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κρήτη ο 54χρονος άνδρας της, στο σπίτι που έμεναν στο Ηράκλειο.

Η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα ήταν κόρη αστυνομικού και με μητέρα που διατηρεί εμπορικό κατάστημα. Το ύστατο χαίρε θα πουν ο γιος της Ιωάννης – Δούκας, ο πατέρας της Ιωάννης Αντύπας, η μητέρα της Νίκη Παπαφιλιπποπούλου, οι αδελφές της Διονυσία, Μαρία και Ιωάννα, συγγενείς και φίλοι.

Το φονικό έγινε περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν στην περιοχή της Αλικαρνασσού ένας άνδρας σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε εξ επαφής την 33χρονη τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Η 33χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή ενώ στη συνέχεια ο 54χρονος δράστης πήρε το 4χρονο παιδί τους, το οποίο ήταν στο σπίτι, το πήγε σε συγγενικό πρόσωπο και στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία ομολογώντας τη δολοφονία.

Διαβάστε επίσης