Αίγιο: Επεισοδιακή σύλληψη 28χρονου με 100 γραμμάρια κοκαΐνης από την ομάδα ΔΙΑΣ

ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

 

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη 28χρονου στο Αίγιο. 

Η Ομάδα ΔΙΑΣ Αιγιαλείας, το απόγευμα της Τρίτης, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, άνδρες της Ομάδας κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, αντιλήφθηκαν ύποπτες κινήσεις ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος κατέβηκε στο ύψος των βενζινάδικων της Εθνικής Οδού, από λεωφορείο του ΚΤΕΛ που ερχόταν από Αθήνα με προορισμό την Άρτα και ακολούθως περπατούσε σε περιβόλια στους παραδρόμους της Εθνικής. Μετά από έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε πως ο 28χρονος με καταγωγή από Άρτα είχε στην κατοχή του περίπου 100 γραμμάρια κοκαΐνης, που προφανώς είχε σκοπό να διοχετεύσει στην "αγορά" της περιοχής.

Ο 28χρονος έριξε τα ναρκωτικά όταν κατάλαβε την παρουσία αστυνομικών και στην συνέχεια προσπάθησε να τα κρύψει. Τελικά οι αστυνομικοί τα εντόπισαν και τον συνέλαβαν 

Ο 28χρονος, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν ξανά τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών και μάλιστα έχει καταδικαστεί με αναστολή, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Αιγίου για ανάκριση και ακολούθως θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για πιθανή εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.

https://www.filodimos.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ