Στο κέντρο της Αθήνας εντοπίστηκε το εργαστήριο των δραστών της "Νιγηριανής απάτης" - Τι βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών

ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΔΥΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΙ - ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών μετά τη σύλληψη δυο ανδρών από το Καμερούν που όπως αποκάλυψε το tempo24.news, τους πέρασαν χειροπέδες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αχαϊκής Πρωτεύουσας, όπου ειχαν κλείσει ραντεβού με παρολίγον θύμα, επιχειρηματία από τα Ιωάννινα υποσχόμενοι ότι έχουν την δυνατότητα με τη μέθοδο της "Νιγηριανής απάτης", να παραχαράξουν και να πολλαπλασιάσουν χαρτονομίσματα αξίας 50.000 ευρώ που θα τους κατέβαλλε.

Στο πλαίσιο των ερευνών σύμφωνα με πηγές του tempo24.news, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Αθήνα. Σε διαμέρισμα στην περιοχή των Πατησίων που φέρεται πως διέμεναν οι δυο συλληφθέντες που αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, εντοπίστηκαν ένας εκτυπωτής, μελάνια και χαρτί στο σχήμα των γνήσιων χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ. 

Πάτρα: Η μεγάλη μπίζνα με τον πολλαπλασιασμό χαρτονομισμάτων, ο επιχειρηματίας και η "αποκάλυψη"

01102019dytellapat001s.jpg

Για την σύλληψη των δραστών οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία ο επιχειρηματίας, μετέβη σε ραντεβού με τους δύο δράστες, σε ξενοδοχείο της Πάτρας, όπου τους παρέδωσε, το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι συνέλαβαν τους δράστες και βρήκαν στην κατοχή τους όλο το προσημειώμενο χρηματικό ποσό.

Επιπλέον οι αστυνομικοί βρήκαν στο δωμάτιο των δραστών και κατέσχεσαν:

70.000 ευρώ, σε 1.400 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ,
5 δεσμίδες λευκού χαρτιού στο μέγεθος του χαρτονομίσματος των 50 ευρώ,
11 πλαστικές φιάλες, που περιείχαν άγνωστη χημική ουσία και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ