Beach Soccer: Γαλλικός περίπατος, ιταλική αντεπίθεση

Με τα φαβορί να επιβεβαιώνουν με εμφατικό τρόπο την υπεροχή τους στα ματς του Β' Ομίλου άνοιξε σήμερα το μεσημέρι στην Εγκατάσταση "Αρτεμις" η αυλαία του Τουρνουά Beach Soccer. 

Η υψηλή θερμοκρασία δεν επηρέασε στο ελάχιστο τη Γαλλία, η οποία συνέτριψε με 19-1 την Αλβανία, που υποτάχθηκε στην κυριαρχία των αντιπάλων της.

Η άνετη επικράτηση της Γαλλίας σκιάσθηκε από τον τραυματισμό του Julien SOARES, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς και αντικαταστάθηκε, ένα λεπτό πριν από τη λήξη της αναμέτρησης.

Δεδομένου του γεγονότος ότι το ματς κρίθηκε από πολύ νωρίς οι δυο προπονητές βρήκαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους.

Τέσσερα γκολ σημείωσε ο  Dionizio SANTOS DIAS, τρία ο Victor ANGELLETI, από δύο οι Stephane BELHOMME, Jeremy BRU, Anthony FAYOS, Maxime LEGAL, Julien SOARES και από ένα οι Anthony BARBOTTI, German SALAZAR.

Το σκορ ανά περίοδο: 3-0, 8-0, 8-1.

Η Ιταλία δυσκολεύτηκε στις δύο πρώτες περιόδους, αλλά στην τρίτη ανέβασε τον ρυθμό της και έφτασε σε μια εύκολη νίκη επί της Λιβύης  με 12-3. 

Οι Αφρικανοί αποδείχθηκαν αξιόμαχοι αντίπαλοι μέχρι και το τέλος της δεύτερης περιόδου, όταν βρίσκονταν ένα γκολ πίσω (4-3), αλλά οι Azzurri κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στην τρίτη την οποία έκλεισαν με επί μέρους σκορ 8-0. 

Το σκορ ανά περίοδο: 1-0, 3-3, 8-0.