Πάτρα - ΦΩΤΟ: Άλλαξε όψη ο Έσπερος ενόψει Μεσογειακών

Τα παράδειγμα του Έσπερου στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας στην πλατεία Γεωργίου είναι χαρακτηριστικό. Τα συνεργεία του δήμου προχώρησαν τις περασμένες ημέρες σε βάψιμο και φροντίδα, προκαλώντας αίσθηση στους Πατρινούς.

Ειδικότερα, ο χώρος που οι Πατρινοί θυμούνται με συνθήματα, πανό, γεμάτος από μηχανάκια, με πολλούς να το χρησιμοποιούν σαν υπαίθριο πάρκινγκ, μεταμορφώθηκε και απέκτησε μία άλλη όψη.

Μια όψη που έδωσε μία διαφορετική αισθητική στο συγκεκριμένο σημείο του κέντρου της Πάτρας, αλλά και γενικότερα στην πλατεία Γεωργίου. Απόδειξη ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να τον φροντίζουν πιο συχνά, αλλά και οι Πατρινοί από τη δική της πλευρά να το σέβονται. Θα είναι και αυτό μια απόδειξη αγάπης για την πόλη τους.

Γιατί καλώς ή κακώς, Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες δεν γίνεται να έχουμε κάθε μέρα. Οπότε είναι καιρός για όλους, φορείς και πολίτες να δείξουν εμπράκτως την αγάπη τους για την Πάτρα κρατώντας το χώρο του Έσπερου καθαρό, χωρίς συνθήματα και μετά το τέλος της διοργάνωσης. Το ελπίζουμε τουλάχιστον. 


Διαβάστε επίσης