Ο Ηρακλής Ρούπας ...έπιασε τον ταύρο από τα κέρατα!

Ετοιμοπόλεμος για τις εθνικές εκλογές είναι ο αχαιός πολιτικός Ηρακλής Ρούπας, καθώς όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο ...έπιασε τον ταύρο από τα κέρατα, μη φοβούμενος την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση!

Πάντως ο αχαιός πολιτικός που συνεχίζει τις περιοδείες και τις επισκέψεις του βρέθηκε σε κτηνοτροφική μονάδα στο Λιμνοχώρι.

Στην σελίδα του στο facebook ο Ηρακλής Ρούπας σημείωσε:Το πρόβλημα με την πορεία της τιμής του γάλακτος, αλλά και της κτηνοτροφίας γενικότερα για την Αχαΐα θα επηρεάσει στο μέλλον τον κλάδο σε σημαντικό βαθμό. Συνεταιρισμοί και παραγωγικές μονάδες αναγκάζονται να λειτουργήσουν με βάση τα όσα συμβαίνουν πανελλαδικά χωρίς δυνατότητα σημαντικής αντίδρασης στην διατήρηση ικανοποιητικών τιμών. Το σημαντικό είναι να γνωρίζουμε την πλευρά των κτηνοτρόφων και των προμηθευτών των μονάδων αυτών. Οι μικρές κτηνοτροφικές μονάδες αποτελούν την βάση του «καθαρού» γάλακτος στην Αχαΐα. Έχουν την δυνατότητα να αποτελέσουν το ανάχωμα στην μαζικοποίηση της παραγωγής, αλλά και της ανάδειξη της βιολογικής ποιότητας. Αρκεί να βοηθηθούν από το κράτος. Αρκεί να δημιουργηθούν προγράμματα για τις μικρές μονάδες που έχουν ανάγκη να εκσυγχρονισθούν. Την καθημερινότητα του κτηνοτρόφου πρέπει να την ζήσουν οι πολιτικοί –έστω και λίγο- για να μπορέσουν να την υποστηρίξουν.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ