Πάτρα: Χιλιάδες επισκέπτες καταφθάνουν για το Καρναβάλι - Πάνω από 10.000 μόνο μέσω του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας - ΦΩΤΟ

Η αντίστροφη μέτρηση για την κορύφωση των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλίου για το 2019 έχει αρχίσει και την ίδια ώρα αμείωτη είναι η ένταξη των αφίξεων επισκεπτών στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, την Πρωτεύουσα του Καρναβαλιού.

Από νωρίς το πρωί καταφθάνουν στην πόλη, επισκπέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, με λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, του Προαστιακού και με πούλμαν.

ktel.jpg

ktel2.jpg

Για περίπου 11.000 επισκέπτες που μετακινήθηκαν προς την Πάτρα από την Τετάρτη μέχρι και αργά χθες το βράδυ κάνει λόγο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρεάς Μανωλόπουλος, σε επικοινωνία με το tempo24.newς, επισημαίνοντας πως καθ' ολη τη διάρκεια του τριημέρου το ΚΤΕΛ θα λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως για την εξυπηρέτηση των εκδρομέων.

Ανά πέντε - δέκα λεπτά φθάνουν στο σταθμό της Αγίου Ανδρέου, λεωφορεία από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λαμία, Βόλο και Ιωάννινα. 

Πατείς με πατώ σε στους σταθμούς του ΟΣΕ και του ΚΤΕΛ-Χιλιάδες οι επισκέπτες του Πατρινού Καρναβαλιού-Κάθε δέκα λεπτά φθάνουν λεωφορεία ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την ίδια ώρα αρκετοί εκδρομείς του Καρναβαλιού, φθάνουν στην Πάτρα με πούλμαν αλλά και με τα δρομολόγια του Προαστιακού.

ktel4.jpg

ktel5.jpg

Ανυπολογιστος είναι ο αριθμός εκείνων που θα έφτασαν ή πρόκειται τις επόμενες ώρες να μεταβουν στην Πάτρα με δικά τους οχήματα μέσω της Ολύμπιας και Ιόνιας οδού και όχι μόνο. Πληροφορίες θέλουν οι κρατήσεις σε καταλύματα για το τρίημερο του Καρναβαλιού να καταγράφουν πληρότητα 100%, ενώ αρκετοί επισκέπτες επέλεξαν την ενοικίαση σπιτιών μέσω της εφαρμογής airbnb.

Διαβάστε επίσης