Πάτρα: Στην Αγορά Αργύρη ο Γιάννης Βαρουφάκης- Είμαστε το μοναιδκό κόμμα που έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τις εκλογές

Νεότερη ενημέρωση: Είμαστε το μοναιδκό κόμμα που έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τις εκλογές, ενώ τα κανάλια των Αθηνών, αυτά της Ολιγαρχίας μας έχουν αποκλείσει από κάθε αναφορά".

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρυφάκης στις δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της ομιλίας του στην Αγορά Αργύρη για το πρόγραμμα του "ΜέΡΑ 25", το βράδυ της Δευτέρας.

"Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τον πολιτικό διάλογο γιατί αυτό που πνίγει τους Έλληνες αυτή την στιγμή είναι η αναντιστοιχία μεταξύ αυτού που πραγματικά βιώνουν και αυτό που βλέπουν στην τηλεόραση να λένε οι πολιτικοί" τόνισε και πρόσθεσε:

"Δικός μας στόχος είναι να γίνει δημόσια συζήτηση για το ένα πράγμα που έχει αυτή την στιγμή ανάγκη ο τόπος. Την αναδιάρθρωση του χρέους, του Δημόσιου και των ιδιωτικών χρεών, των κόκκινων δανείων που πνίγουν τον κόσμο".  Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν Γραμματέας του ΜέΡΑ 25  στην ομιλία του ανέλυσε το  πρόγραμμα του κόμματός του ενόψει των Ευρωεκλογών του προσεχούς Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα στην Αγορά Αργύρη ήταν κατάμεστη από κόσμο.

 

Πρώτη ενημέρωση: Στην Πάτρα στην Αγορά Αργύρη βρίσκεται αυτή την ώρα ο γραμματέας του κόμματος "ΜέΡΑ25" Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία σε ολόκληρη την χώρα.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης, θα αναπτύξει τις θέσεις του κόμματός του, για τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές και θα συζητήσει με τους πολίτες της Πάτρας.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ