Τον Μάρτιο η δίκη του 20χρονου μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ

ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΚΟΚΑΙΝΗ

Τον Μάρτιο θα διεξαχθεί η δίκη της Ειρήνης Μελισσαροπούλους που συνελήφθη πριν από ένα χρόνο στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για ναρκωτικά.   Σε δήλωση του ο συνήγορος της 20χρονης κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, επισημαίνοντας πως η διαδικασία θα λάβει χώρα από την Πέμπτη 07.03.2019 έως την Παρασκευή 15.03.2019.   Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κεχαγιόγλου  

«Η δίκη της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, προσωρινά κρατούμενης στις φυλακές του Χονγκ-Κονγκ και κατηγορούμενης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ορίσθηκε να διεξαχθεί από την Πέμπτη 07.03.2019 έως την Παρασκευή 15.03.2019 ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου. 

Οι ημερομηνίες αυτές ορίσθηκαν με κατά προσέγγιση υπολογισμό και πιθανολόγηση της διάρκειας της δίκης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διαρκέσει λιγότερες ή και περισσότερες ημέρες.  

»Ορίσθηκε επίσης η Παρασκευή 14.12.2018, ως ημερομηνία προκαταρκτικής ακροάσεως (case management hearing), κατά την οποία θα διευκρινιστούν ενώπιον των Δικαστών διαδικαστικά θέματα της δίκης, όπως ο αριθμός των μαρτύρων κατηγορίας και υπερασπίσεως που θα εξεταστούν κλπ.»  

Σε δηλώσεις του χθες το βράδυ στο δελτίο του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της δήλωσε πως τον Φεβρουάριο η Ειρήνη θα συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας της και μέχρι τότε θα κρατείται σε φυλακές ανηλίκων.  

Ανέφερε πως η 20χρονη έχει δικαίωμα για ένα μόνο τηλεφώνημα το μήνα ενώ τόνισε πως ο ίδιος έχει πειστεί για την αθωότητά της λέγοντας πως η ίδια δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα βαποράκι που εν αγνοία της μετέφερε τα ναρκωτικά.

Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ