Μητριά έδωσε εντολή σε συμμορία να βιάσει ομαδικά κοριτσάκι 9 ετών μπροστά της

Έβαλε τον 14χρονο γιο της και τρεις ακόμα να επιτεθούν στη μικρή

Το αρρωστημένο μυαλό της μητριάς που θεωρούσε ότι ο σύζυγός της ενδιαφέρεται και αγαπά περισσότερο την 9χρονη κόρη του απ' ότι εκείνη, οδήγησε σε ένα ειδεχθές έγκλημα, στο Κασμίρ της Ινδίας.

Η μητριά έβαλε τον 14χρονο γιο της και τρεις ακόμα να βιάσουν την 9χρονη μπροστά της! Η τελευταία πράξη του δράματος ήταν ο εντοπισμός της μικρής η οποία αγνοείτο για δέκα ημέρες.

Η σορός της βρέθηκε τελικά την Κυριακή σε μια ζούγκλα στη Μπαραμούλα.

Σύμφωνα με την αστυνομία το θύμα βιάστηκε ομαδικά, ενώ στη συνέχεια θανατώθηκε με τσεκούρι. Το σώμα του ήταν ακρωτηριασμένο και έφερε εγκαύματα που είχαν προκληθεί από οξύ.

«Διαπιστώθηκε ότι η μητριά έτρεφε κακία για την δεύτερη σύζυγο του άντρα της και τα παιδιά της», δήλωσε ο ανώτερος αστυνομικός Μιρ Ιμτιγιάζ Χουσεϊν στην ιστοσελίδα NDTV.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη έξι ατόμων που συνδέονται με το έγκλημα, συμπεριλαμβανομένης και της μητριάς.

Τον περασμένο Απρίλιο μια 8χρονη Μουσουλμάνα από την Κατούα έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και στη συνέχεια δολοφονήθηκε. Η υπόθεση προκάλεσε εθνική οργή καθώς δύο υπουργοί του ινδουιστικού εθνικιστικού κόμματος BJP συμμετείχαν σε συγκέντρωση υποστήριξης των κατηγορούμενων που είναι Ινδουιστές.

Τα φαινόμενα σεξουαλικής βίας παρουσιάζουν ραγδαία αύξηση τα τελευταία χρόνια στην Ινδία.

Μετά τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία ενός 23χρονου φοιτητή σε λεωφορείο στο Δελχί, το 2012, αλλά και τη θύελλα διαμαρτυριών που ακολούθησε, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να παρουσιάσει πιο αυστηρούς νόμους κατά των βιασμών που περιλαμβάνουν ακόμα και τη θανατική ποινή.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ