Ανακοίνωσε προπονητή ο Ηρακλής Πατρών - Καλές προσθήκες για τους νεοφώτιστους

Ο Ηρακλής Πατρών καλωσορίζει τον νέο προπονητή της ομάδας που είναι ο Βασίλης Σπαθής καθώς ο Νιάχος Χαράλαμπος που ήταν πέρυσι προπονητής της ομάδας φέτος θα αγωνιστεί σαν παίχτης.

Η προετοιμασία ξεκινάει την Δευτέρα στις 27 Αυγούστου στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων. Η ομάδα στο μεταγραφικό κομμάτι μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει τους Νίαχο Χαράλαμπο από Πήγασο Μπεγουλακίου, Τασιόπουλο Τάσο και Αβραμόπουλο Βαγγέλη από Τριταιικό, Γραμματικόπουλο Κώστα από Ολυμπιακό Ζαρ., Παρασκευόπουλο Χάρη από Πήγασο Πατρών και είναι πολύ κοντά σε μερικές ακόμα σημαντικές προσθήκες.

Η δοιηκούσα επιτροπή του Ηρακλή προετοιμάζει μεγάλη συγκέντρωση παλαιών παραγόντων και ποδοσφαιριστών της ομάδας την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 7.30 στα γραφεία του συλλόγου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο όπου θα γίνουν οι εκλογές του νέου δεκαπενταμελούς συμβουλίου καθώς και της οργανωτικής επιτροπής που θα αναλάβει την προετοιμασία των επετειακών εκδηλώσεων για το 2020 που η ομάδα θα γιορτάσει τα 90 χρόνια από την ίδρυσή της (1930-2020).

patragoal.gr

Διαβάστε επίσης