Παναχαϊκή: Πρώτη εικόνα του ρόστερ στο Σαββατιάτικο φιλικό με τον ΟΦΗ

Ώρα δράσης μετά τις επίπονες καθημερινές σκληρές προπονήσεις στο Καρπενήσι για την Παναχαϊκή, καθώς αύριο Σάββατο στις 6.30μ.μ. θα αντιμετωπίσει στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι τον ΟΦΗ.

Απέναντι σε μια ομάδα που πέρυσι κοντραρίστηκε μαζί της στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ για ένα μεγάλο διάστημα αλλά τελικά οι Κρητικοί ήταν αυτοί που πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο ανόδου για τη μεγάλη κατηγορία. Για τον ΟΦΗ το φιλικό με τους κοκκινόμαυρους θα είναι το τρίτο.

Έχει προηγηθεί αυτό το νικηφόρο με τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-0) όπως και το αντίστοιχο κόντρα στη Λάρισα (1-0), αν και στην παρούσα φάση εκείνο που δεν απασχολεί τους προπονητές είναι τα σκορ.

Προέχουν να δουν τις αδυναμίες των ομάδων τους και να τις διορθώσουν, ενόψει της νέας περιόδου και των επίσημων αγώνων τους, μια και εκεί θα μετράνε τα αποτελέσματα.

Για την Παναχαϊκή κι επειδή το φιλικό με τον ΟΦΗ θα είναι το πρώτο, ο Οφρυδόπουλος λογικά θα χρησιμοποιήσει δυο διαφορετικές ενδεκάδες, για να πάρει μια πρώτη εικόνα από όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει μαζί του στο Καρπενήσι.

http://matchnews.gr