Μαριάννα Μεσσαλά: Η Πατρινή soprano τραγουδά σήμερα με τους Scorpions

στο Καλλιμάρμαρο

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα αυτού του καλοκαιριού είναι η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Καλλιμάρμαρο με τους θρυλικούς Scorpions που για πρώτη φορά θα συμπράξουν με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Το συγκρότημα που λατρεύει να βρίσκεται στην χώρα μας, θα παρουσιάσει μια ενδιαφέρουσα εκδοχή των τραγουδιών που όλοι αγαπήσαμε συνδιάζοντας την ροκ με την συμφωνική μουσική.

Η soprano Μαριάννα Μεσσαλά είναι μια από τους 11 Έλληνες τραγουδιστές που θα βρεθεί στην σκηνή του Καλλιμάρμαρου μαζί με το συγκρότημα-θρύλος .

Θα συμμετάσχει τραγουδώντας μαζί με την Όπερα Νέων εκπροσωπώντας έτσι την πόλη μας! Στα 24 της χρόνια έχει ήδη καταφέρει να είναι μέλος της Λυρικής σκηνής του International Opera Studio του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας,και να συμμετέχει σε παραγωγές της πόλης μας, ενώ διδάσκει στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών κλασικό και μοντέρνο τραγούδι .Το επόμενο διάστημα θα την απολαύσουμε σε παραγωγές όπως στο Αrt Campus με το »Lamento d ‘Arianna » του Monteverdi στουςΔελφούς ,στο Colla Voce με »Το Νησί του Tulipatan» του Offenbach, και στο Ίδυμα Θεοχαράκη με το Katia Paschou Project .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ