Πάτρα: Άνοιγε αυτοκίνητα και τα... ξάφριζε! Έγινε "τσακωτός" από την ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΌ ΤΟΥς ΆΝΔΡΕς ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

"Τσακωτός" έγινε από άνδρες του τμήματος Ασφάλειας Πατρών, ο δράστης που άνοιγε αυτοκίνητα και τα ... ξάφριζε. 

Συγκεκριμένα χθες οι αστυνομικοί, συνέλαβαν ημεδαπό, ο οποίος επιχείρησε δεύτερη φορά να αρπάξει πράγματα από αυτοκίνητο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η επιχείρηση έγινε στο κέντρο της Πάτρας. Ο δράστης είχε καταφέρει να αφαιρέσει από αυτοκίνητο, αθλητικά παπούτσια, τάμπλετ και κάποια άλλα αντικείμενα τα οποία η Αστυνομία επέστρεψε στον ιδιοικτήτη του αυτοκινήτου. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης είχε κλέψει ένα ακόμη όχημα και αυτό στο κέντρο της πόλης. 

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, χθες (30-6-2018) τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, ο 41χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς ήχησε το σύστημα συναγερμού του οχήματος.

Άμεσα, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του περιστατικού.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη και κατέσχεσαν πέντε ζεύγη αθλητικών υποδημάτων, ένα cd - player, ένα φορτιστή κινητού τηλεφώνου και ένα τάμπλετ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 41χρονος λίγη ώρα πριν την απόπειρα κλοπής είχε διαρρήξει ακόμη ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, από το οποίο είχε αφαιρέσει τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ