Αναβλήθηκε η δίκη του βιαστή της φοιτήτριας από την Αχαΐα - Την κρατούσε δεμένη και την κακοποιούσε

τον μαιο του 2017
φωτό eurokinissi

Ξεκίνησε και διακόπηκε για τις 3 Ιουλίου η δίκη, ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου, του 53χρονου Παναγιώτη Κοντζιλέλου, ο οποίος κατηγορείται ότι βασάνισε και βίασε 23χρονη φοιτήτρια από την Αχαΐα, στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη, τον Μάιο του 2017.

Ο Π. Κοντζιλέλος, απών σήμερα από το εδώλιο, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωσή της (κακούργημα), του βιασμού κατ' εξακολούθηση (κακούργημα), της παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο κατηγορούμενος βίασε και υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την 23χρονη, η οποία είχε πάει στο σπίτι του να τον βοηθήσει με οικιακές εργασίες για να συμπληρώσει το εισόδημά της. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τους γονείς της, την είχαν βρει δεμένη, χτυπημένη στο πρόσωπο και σε κατάσταση σοκ.

Σήμερα η φοιτήτρια δεν θέλησε να βρεθεί στο δικαστήριο.

Η δίκη διεκόπη λόγω μη νόμιμης κλήτευσης κάποιων μαρτύρων.

 

------------------------------

 

Στο Εφετείο θα βρεθεί ο 53χρονος έγκλειστος στον Κορυδαλλό βιαστής της Δάφνης. Πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος είχε φυλακίσει και κακοποιήσει 22χρονη φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Αθηνών, που ελκει την καταγωγή της από χωρίο της Αχαΐας, στο διαμέρισμά του.

Ο 53χρονος είνα φυλακισμένος από τον περασμένο Μάιο, ενώ η νεαρή εργαζόταν στο σπίτι του ως οικιακή βοηθός, καθώς ο δράστης αντιμετώπιζε πρόβλημα όρασης.

Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος κατά το στάδιο της ανάκρισης είχε επικαλεστεί τα προβλήματα με την όρασή του. Ωστόσο, αντιμετωπίζει πολύ βαριά αδικήματα, ακόμη και για παιδική πορνογραφία.

Η κοινή γνώμη είχε σοκαριστεί από τη δράση του 53χρονου. Στις αρχές του Μάιου του 2017 αστυνομικοί είχαν εισβάλει στο ημιυπόγειο διαμέρισμα του στη Δάφνη και βρήκαν τη φοιτήτρια δεμένη, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη.

Οι έρευνες είχαν ξεκινήσει μετά τη δήλωση εξαφάνισης της 22χρονης από τους γονείς της που διαμένουν μόνιμα στην Ηλεία.. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του όταν οι γονείς της κοπέλας ενημέρωσαν ότι το διάστημα εκείνο η νεαρή φοιτήτρια βοηθούσε έναν άνδρα με αναπηρία.

Η κοπέλα λίγο αργότερα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ομηρία και βιασμό, ενώ όπως είπε, ο 53χρονος αφού της επιτέθηκε, την αναισθητοποίησε και στη συνέχεια την βίασε, ενώ παράλληλα μετέδιδε στο διαδίκτυο την κακοποίηση της, μέσω φορητής κάμερας.

Στην πρώτη απολογία του στην ανακρίτρια ο 53χρονος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την όρασή του καθώς και ότι όλα όσα είχε διαπράξει έγιναν με τη συναίνεση της νεαρής κοπέλας.

Ως προς την κατηγορία για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, του είχε απαγγελθεί από τις δικαστικές αρχές με συμπληρωματική δίωξη, καθώς βρέθηκε υλικό από κάμερες αλλά και στο σκληρό δίσκο υπολογιστή που εντόπισε η αστυνομία μέσα στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του. 

Ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί το συγκεκριμένο αδίκημα. Υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του, καταθέτοντας πως δεν ήταν δικό του. 

με πληροφορίες thetoc.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ