Ψαθόπυργος: Ανθρωποκυνηγητό για Ι.Χ που επιβαίνουν διαρρήκτες - Πληροφορίες πως οπλοφορούν - ΝΕΟΤΕΡΑ

επιχείρησαν να μπουν σε σπίτι
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση 21.00: Κατάφεραν οι αστυνομικές δυνάμεις να εντοπίσουν το όχημα στο οποίο, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr, επέβαιναν διαρρήκτες που φέρεται να οπλοφορούσαν και επιχείρησαν νωρίτερα να "χτυπήσουν" σε σπίτι στην περιοχή του Ψαθόπυργου.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του tempo24.gr, εκτιμάται πως πρόκειται για ομάδα που δρουν "ανοίγοντας" σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ψαθόπυργου, όπου το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί περιστατικά διαρρήξεων. 

Πρώτη Ενημέρωση 20.24: Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή του Ψαθόπυργου Πατρών, με μπλόκα να έχουν στηθεί στη Νέα και Παλαία Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου, για τη σύλληψη διαρρηκτών που επιβαίνουν σε Ι.Χ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, αναζητείται ένα μαύρο seat leon, στο οποίο επιβιβάστηκαν οι δράστες που φέρεται να οπλοφορούν, μετά την απόπειρα διάρρηξης σε σπίτι στον Ψαθόπυργο.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τους αντελήφθη και τους καταδίωξε, ωστόσο ανέπτυξαν ιλλιγιώδη ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. 

Διαβάστε επίσης