Συνελήφθη 35χρονη στη Χαλκίδα, για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων

Ακόμη και τις... κουρτίνες που είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου στο εσωτερικό έκλεψε μια 35χρονη Ελληνίδα, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Χαλκίδα και αποκαλύφθηκε ότι είχε διαπράξει άλλες δύο κλοπές και δύο απόπειρες!

Σε ένα σακίδιο που είχε μαζί της, βρέθηκαν ένα κατσαβίδι, δύο μπουζί με τα οποία έσπαζε τα τζάμια αυτοκινήτων, τρία κινητά και διάφορα κοσμήματα και κάρτες τραπεζών. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι από τις 21 Μαΐου είχε διαρρήξει ή αποπειραθεί να παραβιάσει δυο σπίτια από τα οποία είχε αρπάξει τα κινητά και χρήματα και δυο καταστήματα, σε ένα από τα οποία είχε «σηκώσει» την ταμειακή μηχανή!

Η 35χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενη για διακεκριμένες κλοπές. Ωστόσο, η προανάκριση που διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνεχίζεται και εξετάζει αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις ή κλοπές στην ευρύτερη περιοχή.

*** Στον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού της Ορθίας Αρτέμιδος στη Σπάρτη είχε «χτυπήσει» την περασμένη Δευτέρα ένας 19χρονος τσιγγάνος μαζί με άγνωστους συνεργούς του, που βρήκαν ανασφάλιστο το αυτοκίνητο επισκεπτών και άρπαξαν από μέσα μια τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Η κλοπή εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα της Ασφαλείας και σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, καθώς δεν βρέθηκε για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

protothema.gr