Στάχτη έγινε καταυλισμός εργατών γης στη Μανωλάδα από μεγάλη φωτιά - Δραματικές σκηνές με τους αλλοδαπούς - Κάηκαν χαρτιά παραμονής και χρήματα! ΦΩΤΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ
πηγή φωτό: Νίκος Γιαπρακάς

Στάχτη έγινε ο καταυλισμός εργατών γης στην Μανωλάδα, στον οποίο ξέσπασε το πρωί φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. 

Από τη φωτιά εχει καταστραφεί ολοσχερώς ο καταυλισμός και οι αλλοδαποί βρίσκονται σε κακή κατάσταση καθώς μέσα στις φλόγες έχασαν μεταξύ άλλων και τα τα έγγραφα παραμονής τους και τα χρήματα τους.

Νεότερη Ενημέρωση 12.34:  Οριοθετημένη είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα,περίπου στις 10:30 το πρωί, από άγνωστη μέχρι τώρα αίτια, σε αγροτική περιοχή στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, όπου διαμένουν σε καταλύματα οικονομικοί μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, το μέτωπο της φωτιάς έχει προκαλέσει ζημιές κυρίως σε καταλύματα, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των πυροσβεστών, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τυχόν εγκλωβισμένοι, μέσα σε κάποιο από τα καταλύματα.

Για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν στην περιοχή 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Νεότερη Ενημέρωση 11.08: Πυροσβεστικές δυνάμεις από τα Λεχαινά και την Αμαλιάδα μετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε καταυλισμο αλλοδαπών εργατών γης στην Μανωλάδα Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, στο σημείο βρίσκονται τρία πυροσβεστικά οχήματα από τα Λεχαινά, ένα από την Αμαλιάδα με συνολικά 10 άνδρες.

Πρώτη Ενημέρωση 10.53: Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε καταυλισμό αλλοδαπών εργατών γης στην Μανωλάδα Ηλείας, όπου νωρίτερα εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το σημείο ακούγονται εκρήξεις πιθανόν από φιάλες υγραερίου, ωστόσο δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής τραυματίες.

Επί τόπου βρίσκονται οι δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ ο πυκνός καπνός είναι ορατός από την Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου.

vdaexanyrk5b18e01a4ac5e.jpg

Πηγή φωτό: facebook

Διαβάστε επίσης