Μια φωτογραφία του Αλέξη Γκλαβά έγινε... σελιδοδείκτης

Μια φωτογραφία του γνωστού Πατρινού ερασιτέχνη, πλην ιδιαιτέρως ταλαντούχου, φωτογράφου Αλέξη Γκλαβά, έγινε σελιδοδείκτης και κυκλοφορεί ανά τη Ελλάδα, για να χωρίζετε τις σελίδες των βιβλίων σας με αισθητική και φαντασία.

Ο Αλέξης Γκλαβάς, έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό των εκδόσεων  Ιανός με θέμα "Αθήνα και βιβλίο" και η φωτογραφία του ήταν μέσα στις 30 πρώτες οι οποίες αυτή την περίοδο εκτίθενται στην Γκαλερί του Ιανού και τυπώθηκαν  σε σελιδοδείκτη ο οποίος διατίθεται σε όλα τα καταστήματα του Ιανού ανά τη χώρα.

«Φωτογράφησε τη στιγμή της ανάγνωσης ενός βιβλίου, οπουδήποτε κάπου στην Αθήνα και κέρδισε μοναδικά δώρα» έλεγε η πρόσκληση του διαγωνισμού ενώ τις φωτογραφίες αξιολόγησε ειδική επιτροπή έμπειρων και καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως οι Δημήτρης Ταλιάνης - φωτογράφος, εκδότης, Μάριος Σπηλιόπουλος - καθηγητής ΑΣΚΤ και  ζωγράφος, Σωτήρης Χατζάκης - σκηνοθέτης

Ο διαγωνισμός διήρκεσε από την 1η Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου

Η φωτογραφία του Αλέξη Γκλαβά που ξεχώρισε και την βλέπετε στον σελιδοδείκτη, είναι, όπως μας είπε ο ίδιος, τραβηγμένη στο Ά Νεκροταφείο των Αθηνών. Πρόκειται για το άγαλμα που απεικονίζει έναν από τους σπουδαιότερους σατιρικούς ποιητές της νεότερης Ελλάδας, το  Γιώργο Σουρή. Η εικόνα συνδυάζει τα δύο ζητούμενα του διαγωνισμού: το βιβλίο και την Αθήνα.

Ο Αλέξης Γκλαβάς, δεν έχει τραβήξει βεβαίως μια, αλλά 200 φωτογραφίες στο Ά Νεκροταφείο.

Γ. Κον.

Διαβάστε επίσης