Πάτρα: Επεισόδια στη συγκέντρωση κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στην οδό Βότση - Έπεσαν μπογιές και κρότου λάμψης - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

ματ στην είσοδο

ΝΕΟΤΕΡΑ

Κατά την αποχώρηση τους τα μέλη της ομάδας Δυσήνιοι Ίπποι έριξαν κόκκινες μπογιές κατά των αστυνομικών οι οποίοι είχαν παραταχθεί έξω από το κτίριο όπου πραγματοποιούνται οι ηλεκτρνικοί πλειστηριασμοί στην οδό Βότση. Οι αστυνομικοί απάντησαν με κρότου λάμψης. Δείτε στα Βίντεο όλα όσα έγιναν: 

 

Έξω από το συμβολαιογραφείο στην οδό Βότση 52 βρίσκονται αυτή τη στιγμή συγκεντρωμένοι ομάδα αναρχικών, πολίτες, συλλογικότητες, και φοιτητές φωνάζοντας συνθήματα κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. 

Ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ βρίσκεται έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο και κατά μήκος της οδού Βότση.

 

------

 

Συγκέντρωση και πορεία ομάδα αναρχικών και σήμερα στην Πάτρα κατά των πλειστηριασμών. Η πορεία θα ξεκινήσει από την πλατεία Γεωργίου όπως και χθες και θα καταλήξει στα συμβολαιογραφία της οδού Βότση.

Ισχυρά είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. καθώς χθες σημειώθηκαν επεισόδια. Στην οδό Βότση αναμένεται και συγκέντρωση πολιτών, φοιτητών και συλλογικοτήτων που αντιδρούν στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. 

 

 

Διαβάστε επίσης