Η Λάουρα Νάργες με μια φωτογραφία βάζει τέλος στα σχόλια για τη σχέση της με τον Κοκκινάκη

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ TWITTER

Ενα τέλος σε όλα τα κακόβουλα σχόλια, κυρίως στα social media, για τη σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο θέλησε να βάλει η Λάουρα Νάργες. 

Η Λάουρα Νάργες όσο ήταν στο Survivor ανέπτυξε ισχυρούς φιλικούς δεσμούς με τον Κώστα Κοκκινάκη. Η φιλία συνεχίστηκε και εκτός παιχνιδιού, ενώ όσο ο Μιχάλης Μουρούτσος βρίσκεται στο Survivor 2, ο Κώστας Κοκκινάκης μαζί με την σύντροφό του Χριστίνα Κανελλοπούλου κάνουν συχνά παρέα. 

Η φιλία Λάργες-Κοκκινάκη μαζί με το γεγονός ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν είναι και ο πιο... αγαπημένος Survivor του Twitter, έχει κάνει τους τουιτεράδες να ξεπεράσουν τα όρια κάνοντας σχόλια με υπονοούμενα για τη σχέση Κοκκινάκη-Λάουρα. 

Η Λάουρα Νάργες θέλησε πάντως να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό, αναρτώντας δύο εικόνες και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν «τρέχει» απολύτως τίποτα με τον Κώστα Κοκκινάκη.

Στην πρώτη, η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγαπητοί μου τουιτεράδες, μας κάνετε συχνά να γελάμε χάρη στις ιδιοφυέστατες ατάκες σας. Επειδή όμως ακόμα και το χιούμορ έχει τα όριά του και καμιά φορά προσβάλει, θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά να σταματήσετε την κάθε μου ανάμειξη με τον Κώστα Κοκκινάκη και να σεβαστείτε τη σχέση μου με τον Μιχάλη την οποία εγώ προσωπικά τόσα χρόνια προσπαθώ να προστατέψω από κακόβουλα σχόλια μη εκθέτοντας την. Σας το ζητώ ευγενικά. Με αγάπη πάντα. Καλό σας βράδυ», ενώ στη δεύτερη απεικονίζεται στη Ύδρα με τους φίλους της, τον Κώστα Κοκκινάκη και τη σύντροφό του Χριστίνα Κανελλοπούλου.

laura1_5.jpg

lll_1_2.jpg

Πηγή: iefimerida.gr 

Διαβάστε επίσης