Aντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο στην Πάτρα- Πορεία στο κέντρο με μπροστάρη το δήμαρχο- Έκαψαν αμερικάνικη σημαία, έγραψαν συνθήματα- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Νεότερο: Μικροένταση όταν η πορεία πέρασε μπροστά από το στέκι του ΠΑΟΚ χαμηλά στη Γούναρη. Εκεί είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί με κράνη, αλλά ευτυχώς η πορεία περιφρουρήθηκε και δεν σημειώθηκαν επεισόδια. 

Νεότερο: Οι διαδηλωτές έγραψαν συνθήματα έξω από το γαλλικό προξενείο ενώ έκαψαν αμερικάνικη σημαία έξω από το πρώην βρετανικό προξενείο στη Βότση. 

 

 

Νεότερο: Ξεκίνησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους, Αυτή τη στιγμή η πορεία κινείται στην Πατρέως σπρος το Γαλλικό Προξενείο. Μπροστάρης είναι ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης.

 

Αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο διοργάνωσαν Εργατικά Σωματεία και άλλοι μαζικοί λαϊκοί φορείς  έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο σημείο. 

Συνθημά τους να κλείσουν όλες οι βάσεις και τα στρατηγεία που βρίσκονται στη χώρα μας. Να μην γίνει κανένας «εκσυγχρονισμός» και εγκατάσταση πυρηνικών της βάσης του Αράξου, καμία αντίστοιχη «αξιοποίηση» του αεροδρομίου της Ανδραβίδας. Να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες στρατιώτες από τις Νατοϊκές αποστολές. Αποδέσμευση της χώρας μας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. 

Δείτε φωτο και βίντεο: