Δυτική Αχαΐα: Με κινητοποιήσεις απαντούν οι εργαζόμενοι του Δήμου σε δίωξη σε βάρος συναδέλφου τους

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ

Καταγγελία έγινε από τον σύλλογο Εργαζομένων του δήμου δυτικής Αχαΐας. Όπως υποστηρίζεται, έχει προκύψει δίωξη συναδέλφων τους κατόπιν άδικης συμπεριφοράς αιρετού στον δήμο δυτικής Αχαΐας.

Η ανακοίνωση που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης, φέρει την υπογραφή του αντιπροέδρου του συλλόγου Χρήστου Αγγελόπουλου και του γενικού γραμματέα Σωτήρη Αντωνόπουλο.

Και έχει ως εξής: «Στην Κάτω Αχαΐα, σήμερα ημέρα Τρίτη την (10η ) του μηνός Απριλίου (4ου ) του έτους 2018, και ώρα 19:00 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Δυτικής Αχαΐας & Ερυμάνθου κατόπιν της 4ης τακτικής συνεδρίασης (του 3ου Θέματος με αύξοντα αριθμό απόφασης 26) αποφασίστηκε να συνταχθεί το παρακάτω Δελτίο Τύπου.

‘’Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου σχετικά με την δίωξη συναδέλφων με αφορμή καταγγελία τους για παρέμβαση αιρετού στην λειτουργία της υπηρεσίας τους, σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, εκφράζουμε την συμπαράστασή μας καθώς τασσόμαστε στο πλευρό τους, στην άδικη δίωξη που έχει προκύψει εις βάρος τους.». Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες, οι εργαζόμενοι, να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, οι μορφές των οποίων θα αποφασιστούν σύντομα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ