ΝΕΟΤΕΡΟ: Πάτρα: Ένας νέος άνθρωπος νεκρός στην Κανελλοπούλου- Απίστευτη ανατροπή αυτοκινήτου- Βρέθηκε με τον ουρανό στο οδόστρωμα- ΦΩΤΟ

Νεότερο: Ενας άνδρας  22 ετών είναι το νέο θύμα της ασφάλτου στην Πάτρα και ο τέταρτος νέος άνθρωπος που θρηνεί η πόλη μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα. Το τροχαίο έγινε στις 10.15 το βράδυ στην στροφή της οδού Κανελλοπούλου στο ρεύμα ανόδου. Το αυτοκίνητο, μάρκας peugeot μοντέλο 206τέθηκε εκτός ελέγχου ξαφνικά,  έπεσε πάνω σε σταθμευμένα, χτύπησε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και αναποδογύρισε.. Ο νεαρός απεγκλωβίστηκε  από ομάδα της ΕΜΑΚ. Στο σημείο επικρατούσε πανικός, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες της τρελής κούρσας του Ι.Χ. είναι σοκαρισμένοι από το θέαμα. 

Νεότερο: Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι νεκρός, ενώ η ηλικία του προσδιορίζεται κοντά στα 30.

Νεότερο: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατασταση στο νοσοκομείο Ρίου. Εφράζονται φόβοι για τη ζωή του. 

Πρώτη ενημερώση: Εκτροπή αυτοκινήτου αυτή την ώρα στην οδό Κανελλοπούλου στην Πάτρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα άτομο έχει εγκλωβιστεί. Στο σημείο σπεύδουν οχήματα της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο έχει πάρει τούμπα.

Το τροχαίο έγινε στο ύψος του πρατηρίου Κολοκυθά.

 

 

Διαβάστε επίσης