ΤΩΡΑ: Ξανά στο δρόμο οιαντεξουσιαστές- Ανεβαίνουν την Ερμού- Νωρίτερα πέταξαν μολότοφ, έβαλαν φωτιές, έπεσαν χημικά -Προσήχθησαν 4 κοπέλες και ένα αγόρι .- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΟΤΕΡΟ: 23.10 Ξανά στους δρόμους οι αντιεξουσιαστές. Ομάδα περίπου 50 ατόμων ανεβαίνει την Ερμού. 

ΝΕΟΤΕΡΟ: 22,32 Έχουν προσαχθεί 4 κοπελες και ένας άνδρας.

ΝΕΟΤΕΡΟ 22.18  Σε επιφυλακή οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει ξανά το αστυνομικό μέγαρο. Σε επιφυλακή και στις γύρω οδούς. Μέσα στο παράρτημα περί τα 50 άτομα.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Πριν λίγο μια ομάδα βγηκε απο το παράρτημα και κινήθηκε προς την Ερμού αλλά στη διαδρομή διαλύθηκε.

NEOTEΡΟ 21.50 : Να έρθουν δυνάμεις στο παράρτημα, καλούν μέσω του indymedia οι αναρχικοί αναφέροντας: "Έπειτα από συγκρούσεις με την αστυνομία σε αλληλεγγύη με τον ντινο Γιατζόγλου , ακολούθησαν 6 προσαγωες- μάλλον συλλήψεις . Καλείται κόσμος να ερθει για αλληλεγγύη στο παράρτημα με προσοχή στην πρόσβαση".

NEOTEΡΟ: Ομάδα αντιεξουσιαστών βγήκε ξανά από το παράρτημα στην Κορίνθου. Σε ετοιμότητα η ΕΛ.ΑΣ.

ΝΕΟΤΕΡΟ: 21.09 Οι αντιεξουσιαστές βγήκαν ξαφνικά μετά το τέλος της πορείας από το παράρτημα, και εκαναν έφοδο κρατώντας ξύλα και φορώντας κράνη, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους και πέταξαν μολότοφ αναπτυσσόμενοι έως το ύψος της Αγίου Νικολάου. Η ΕΛ.ΑΣ. τους εγκλώβισε με χημικά μεταξύ Αγίου Νικολάου και Κολοκοτρώνη και τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή. Αυτή την ώρα μια ομάδα βρίσκεται μέσα στο παράρτημα ενώ οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξακολουθούν να είναι σε ετοιμότητα.

ΝΕΟΤΕΡΟ: 20.41  Ομάδα 40 ατόμων με κράνη και μολότοφ βγήκε από το παράρτημα μετά τη λήξη της πορείας, έκανε επίθεση με μολότοφ και έβαλε φωτιές σε κάδους και λάστιχα. Άμεση αντίδραση από την ΕΛ.ΑΣ. η οποία τους απώθησε στους γύρω δρόμους με χημικά ενώ προχώρησε σε 6 προσαγωγές εκ των οποίων κάποιες ενδέχεται να μετατραπούν σε συλλήψεις. Μερικοί εκ των αντιεξουσιαστών έχουν ταμπουρωθεί μέσα στο παράρτημα. 

 

 

 

 

 

ΝΕΟΤΕΡΟ: 20.10 Επέστρεψαν στο παράρτημα της οδού Κορίνθου οι αντιεξουσιαστές, αφού έγραψαν ξανά συνθήματα στη Μητρόπολη και έξω από το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Πατρέως, ενώ πέταξαν φέιγβολαν στο κέντρο της Πάτρας. Διερχόμενοι μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο φώναξαν συνθήματα κατά των Δικαστικών Αρχών.

Στην οδό Κορίνθου, στο ύψος της Αγίου Νικολάου οι διαδηλωτές έγραψαν συνθήματα στα κατεβασμένα ρολά των τραπεζών. 

NΕΟTEΡO: Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης πραγματοποιούν  ομάδες  αντιεξουσιαστών σε ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Ντίνο Γιαγτζόγλου.

Οι αντιεξουσιαστές βρίσκονται υπό στενό αστυνομικό κλοιό.

 

 

 

 

Αλαλούμ ξανά στην Κορίνθου- Αντιεξουσιαστές έκλεισαν το δρόμο έξω από το παράρτημα για τον Γιαγτζόγλου, Όπως είχε ανακοινωθεί σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου, θα ακολυθήσει  πορεία με εκκίνηση το πρώην Παράρτημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ