Ποιους υποδέχεται στην πρεμιέρα του «Celebrity Game Night» ο Θοδωρής Αθερίδης;

Οι πρώτοι celebrities είναι ήδη έτοιμοι και θα διαθέσουν τα κέρδη τους για καλό σκοπό.

Το «Celebrity Game Night», στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», υποστηρίζει την ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, Celebrity Game Night, έρχεται ανανεωμένο, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 21.00, με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη!



Οι πρώτοι έξι celebrities είναι ήδη έτοιμοι για να παίξουν και να διαγωνιστούν σε πολλές και διαφορετικές ενότητες με στόχο να αναδείξουν τον ένα παίκτη της ομάδας τους νικητή και φυσικά να διαθέσουν τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό!

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», που στηρίζει δράσεις που αφορούν στο παιδί, τα έσοδα που θα συγκεντρώνονται από τα κέρδη των Celebrities σε κάθε επεισόδιο, θα διατίθενται για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στη μία ομάδα θα δούμε την Ευαγγελία Αραβανή, παρουσιάστρια του «Dancing with the Stars», την ηθοποιό Μαρία Κωνσταντάκη και τον μοναδικό Δημήτρη Σταρόβα. Στη δεύτερη ομάδα, η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου και οι ηθοποιοί Ελισάβετ Μουτάφη και Μιχάλης Μαρίνος.

Δύο ομάδες, με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία (σύνολο 6 celebrities και 2 παίκτες), ανταγωνίζονται σε γνωστά αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουρια ξεκαρδιστικά παιχνίδια!

Τα κέρδη κάθε φορά μοιράζεται ο νικητής - παίκτης με τον αντίστοιχο celebrity. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα κέρδη από πλευράς των celebrity καλεσμένων θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Celebrity Game Night: Πρεμιέρα το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 21.00 στον ΑΝΤ1!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ