Snow volley στα Καλάβρυτα

Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων έχει ξεκινήσει. Στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα δίπλα στο γραφικό σαλέ, θα φιλοξενηθούν το διήμερο 24-25 Φεβρουαρίου οι αγώνες, οι οποίοι στη συνέχεια θα αναδείξουν τους πρωταθλητές που στη συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας στα τέλη Μαρτίου. 

Στα Καλάβρυτα θα δώσει το παρών η Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο beach volley Βασιλική Καραντάσιου, ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας Βασίλης Κουρνέτας, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο στην κωπηλασία Δημήτρης Μούγιος, η Εθνική ομάδα beach volley Πένυ Καραγκούνη, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου, η πρωταθλήτρια Ελλάδας στην άμμο Πόλα Κίτσου, ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Ελλάδας Γιώργος Κοτσιλιάνος με συμπαίκτη τον Παναγιώτη Ιωαννίδη, ενώ στο Χιονοδρομικό Κέντρο θα είναι και επώνυμοι δημοσιογράφοι που έχουν ασχοληθεί με βόλεϊ και beach volley, όπως η Εύα Αντωνοπούλου του ΣΚΑΪ, η διευθύντρια του queen.gr Δέσποινα Καμπούρη, η Χριστίνα Βραχάλη του gazzetta.gr και η Ευαγγελία Τσιορλίδα του Music FM 89,2.

Tα γήπεδα είναι στημένα στις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν όχι μόνο τους αθλητές, αλλά όλους όσοι θέλουν να συνδυάσουν το διήμερο στο βουνό με snow volley. 

Ο Δήμος και οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού κέντρου έχουν οργανώσει σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ ένα διήμερο που θα μείνει αξέχαστο σε όσους βρεθούν στα Καλάβρυτα.

Μέγας χορηγός της διοργάνωσης είναι ο ΟΠΑΠ και χορηγοί το «λουξ plus ‘n’ light Tea», η Arla PROTEIN, η GALA επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού, ενώ την διοργάνωση ακόμα υποστηρίζουν η Arena Car Rental και η UMBRO Ελλάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ