Κατερίνα Λέχου: Κομψή εμφάνιση σε πρεμιέρα με αξεσουάρ και παπούτσια στο χρώμα της άνοιξης - ΦΩΤΟ

ΠΡΑΣΙΝΑ!

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Ψηλά από τη γέφυρα» του Άρθουρ Μίλλερ το βράδυ της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου, στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Το «παρών» έδωσαν πρόσωπα από τον χώρο της τέχνης, της πολιτικής και της τηλεόρασης. Η Κατερίνα Λέχου ήταν μια από τις παρουσίες που ξεχώρισαν.

Η ηθοποιός έκανε άλλη μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη λόγω των στιλιστικών λεπτομερειών της.

Τα βάρος δόθηκε στα αξεσουάρ που συνόδευσαν την σικ εμφάνισή της. Το χρώμα τους είναι ένα από τα must της φετινής άνοιξης και έδωσε μια ξεχωριστή πινελιά στην εμφάνισή της.

Η Κατερίνα Λέχου έκανε έναν «ήσυχο» και κλασικό χρωματικό συνδυασμό: γκρι flared παντελόνι, μαύρο τοπ και μαύρο δερμάτινο τζάκετ. Τη διαφορά έκαναν τα αξεσουάρ της και τα παπούτσια της που ήταν σε πράσινο χρώμα.

Τα σκουλαρίκια της, η τσάντα φάκελος και τα σατέν παπούτσια της έσπασαν τη μονοτονία του μαύρου και του γκρι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δημόσιες εμφανίσεις της κεντρίζουν τα βλέμματα. Η ηθοποιός ξέρει τι κολακεύει την σιλουέτα της και την αναδεικνύει με τις επιλογές της.

Το ανέβασμα του έργου «Ψηλά από τη γέφυρα» έχει αποσπάσει ήδη θερμές κριτικές από τον θεατρικό κόσμο.

Την μετάφραση του έργου υπογράφει ο Γιώργος Κιμούλης και η Νικαίτη Κοντούρη (η ίδια υπογράφει και την σκηνοθεσία του έργου) και τους ήρωες της ιστορίας υποδύονται οι (με αλφαβητική σειρά): Ilya Algaer, Θάλεια Γρίβα, Πάρις Θωμόπουλος, Μαρία Κεχαγιόγλου, Γιώργος Κιμούλης, Κώστας Κοράκης, Αναστάσης-Συμεών Λαουλάκης, Γιώργος Ματζιάρης, Ηλιάννα Μαυρομάτη, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Στάθης Παναγιωτίδης, Τάσος Πυργιέρης, Κώστας Φαλελάκης, Νικόλας Χανακούλας, Νίκος Χατζόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ