Υπερήφανοι για τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Η Πάτρα διασκέδαζε με ασφάλεια!

το συγκινητικό σημείωμα του τάκη παπαδόπουλου

"Για 36η συνεχή χρονιά, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού [ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Περιφερειακό Τμήμα Πατρών ] είχε αναλάβει την Υγειονομική, Πρωτοβοηθητική, Διασωστική και Ναυαγοσωστική κάλυψη όλων των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2018. Είχα την ευκαιρία για δεύτερη χρονιά να ζήσω απο κοντά τις προσπάθειες που κατέβαλαν η Διοίκηση και οι Εθελοντές του Σώματος καθ' όλο το τελευταίο τριήμερο του Καρναβαλιού, κατα την διάρκεια της Νυχτερινής Ποδαράτης, της Μεγάλης Παρέλασης, αλλά και της Τελετής Λήξης.
Αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω Συγχαρητήρια στους ανθρώπους αυτούς που εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια προστατεύουν και μεριμνούν για τους πολίτες της Πάτρας και τους επισκέπτες μας, αλλά και να τους πώ ένα μεγάλο Ευχαριστώ εκ μέρους του ΔΣ του Περιφερειακού Τμήματος, αλλά και ολων των πολιτών που συμμετείχαμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο Καρναβάλι, γιατί φρόντισαν, σε βάρος της δικής τους διασκέδασης και ξεκούρασης, ώστε όλοι εμείς να διασκεδάζουμε απρόσκοπτα και με ασφάλεια.
Πολλά συγχαρητήρια στην Διοίκηση του Σώματος για τον άψογο επιχειρησιακό σχεδιασμό και την άρτια εκπαίδευση των εθελοντών και ακόμα περισσότερα στους Εθελοντές για τον ζήλο και την αποτελεσματικότητά τους. Για ακόμα μία φορά τα καταφέρατε και μας κάνατε περήφανους..." Το συγκινητικό σημείωμα του Πατρινού δικηγόρου Τάκη Παπαδόπουλου για τους εθελοντές του ΕΕΣ. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ