Κόβεται το «Sunday live» - Όλο το παρασκήνιο

Η επίσκεψη Χατζηγιάννη πέρασε αδιάφορη στους τηλεθεατές

Καζάνι που βράζει ήταν τη Δευτέρα το πρωί ο ΑΝΤ1. Η επίσκεψη Χατζηγιάννη που σε άλλα χρόνια θα ήταν ιστορικό τηλεοπτικό γεγονός πέρασε αδιάφορη στους τηλεθεατές. Σας τα έγραφα αυτά από χθες. 13,2% λοιπόν στο σύνολο έκανε το «Sunday live», 12,5% στο διευρυμένο 18 – 54, 12% στο πολύ δυναμικό 15 – 44.

Η απόφαση λοιπόν του καναλιού είναι διορία τεσσάρων σόου για να ανακάμψουν τα νούμερα και να μπει το πρόγραμμα στον ανταγωνισμό αλλιώς πάει για κόψιμο. Την ίδια στιγμή μαθαίνω πως και το κλίμα μεταξύ Ζέτας και Νίκου με τον ΑΝΤ1 δεν είναι καλό.

Καθώς και οι δύο είχαν εκφράσει επιφυλάξεις για το αν ένα νέο ανταγωνιστικό προϊόν μπορεί να μπει στον ανταγωνισμό όταν όλοι οι απέναντι έχουν χτίσει το κοινό τους. Πάντως στο Μαρούσι έχουν αποφασίσει να μην δίνεται καμία περίοδος χάριτος σε ότι δεν τραβάει.

Και αυτό γιατί το κανάλι χωρίς αντίπαλο το παλιό μεγάλο Mega είναι ξεκάθαρα πια τρίτο στον ανταγωνισμό.  Η εβδομάδα που τελείωσε (5 – 11/2) έκλεισε με τον Σκάϊ στην πρώτη θέση με 17,9%, δεύτερος ήταν ο Alpha με 14,5% και χωρίς τίποτα καινούργιο στο πρόγραμμά του και τρίτος ο ΑΝΤ1 με 14,3%. Η φράση που ακούστηκε πριν λίγες ημέρες από πολύ υψηλά χείλη είναι χαρακτηριστική: «Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί». Μαθαίνω λοιπόν πως οι αποφάσεις έχουν ληφθεί, κάποιοι ψιθυρίζουν για «σοκ και δέος» και θα σας έχω αναλυτικό ρεπορτάζ στο τέλος της εβδομάδας.

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης