Διήμερο διακρίσεων για τον Αχαϊκό Σύλλογο Ξιφασκίας - ΦΩΤΟ

Στα αγόρια έως 15 ετών πρώτος βγήκε ο Βανταράκης Σπύρος και στα κορίτσια δεύτερη και τρίτη αντίστοιχα η Άλκηστης Περδικάρη και η Καρέλου Αναστασία.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν ένα αγωνιστικό διήμερο γεμάτο επιτυχίες και διακρίσεις για τον Αχαϊκό Σύλλογο Ξιφασκίας. Το Σάββατο 27/01 έλαβε μέρος στο Κύπελλο του Δήμου Αγ. Βαρβάρας ο εννιάχρονος αθλητής του συλλόγου, Χατζηγιάννης Μαξιμιλιανός, επιστρέφοντας στην Πάτρα με το χάλκινο μετάλλιο.

Την επόμενη μέρα, στους φιλικούς αγώνες ξίφους μονομαχίας που διεξήχθησαν στο ΠΕΑΚ Δ.ΤΟΦΑΛΟΣ μεταξύ του συλλόγου μας και του αθλητικού συλλόγουΚορινθίας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» , ο ίδιος αθλητής ξεχώρισε ανάμεσα στους συναθλητές του σηκώνοντας το κύπελλο και έχοντας στην κατοχή του δύο μετάλλια σε διάστημα δύο ημερών. Στην ίδια κατηγορία, τρίτος κατατάχθηκε ο Κουρτέσης Παναγιώτης μαζί με τον συναθλητή του Καλαντζή Ανδρέα .

Στα αγόρια έως 15 ετών πρώτος βγήκε ο Βανταράκης Σπύρος και στα κορίτσια δεύτερη και τρίτη αντίστοιχα η Άλκηστης Περδικάρη και η Καρέλου Αναστασία.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Αχαϊκού Συλλόγου Ξιφασκίας από Πάτρα και Ναύπακτο, που έλαβαν μέρος για πρώτη φορά σε αγώνες και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο Αχαϊκός Σύλλογος Ξιφασκίας, ως διοργανωτής των αγώνων, ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, γονείς και αθλητές, που ήρθαν από μακριάκαι υποστήριξαν με την παρουσία τους αυτήν την προσπάθεια.

dsc_0946.jpg

dsc_0878.jpg

dsc_0882.jpg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ