ΕΚΤΑΚΤΟ: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στη Μόσχα - Ο δράστης κρατά ομήρους - ΝΕΟΤΕΡΑ

στο εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής Menshevik
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση: Σύμφωνα με το Russia Today, ο δράστης είναι ο πρώην ιδιοκτήτης του εργοστασίου ζαχαροπλαστικής Menshevik στη νοτιοανατολική Μόσχα και πυροβόλησε εναντίον του νυν ιδιοκτήτη, ο οποίος εξέπνευσε επί τόπου. ο δράστης αμέσως μετά επιχείρησε να το σκάσει παίρνοντας ομήρους. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πληροφορίες για τρεις τραυματίες. Το Russia Today μεταδίδει ότι μεταξύ των ομήρων είναι και δικαστικοί επιμελητές που βρίσκονταν στο εργοστάσιο προκειμένου να γίνει διευθέτηση των χρεών. 

«Η συμπλοκή έγινε μεταξύ συνεργατών με αφορμή μια διαφορά για την ιδιοκτησία ενός χώρου, στις 9:13 το πρωί.  Ένας από τους εμπλεκόμενους τραυμάτισε τον άλλον. Το θύμα της συμπλοκής πέθανε. Η αστυνομία επιχειρεί για την σύλληψη του δράστη», δήλωσε στο RIA Novosti εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εσωτερικών.

Πρώτη Ενημέρωση: Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει πως ένας άνδρας, ο οποίος άνοιξε πυρ στο κτίριο του εργοστασίου ζαχαροπλαστικής Menshevik στη νοτιοανατολική Μόσχα, σκότωσε ένα άτομο και τραυμάτισε άλλους τρεις.

Ο δράστης κρατά αυτή τη στιγμή αρκετούς ομήρους. Οι αστυνομικοί που είναι στο σημείο προσπαθούν επί του παρόντος να επικοινωνήσουν με τον δράστη για να διαπραγματευτούν.

Πηγή: sputniknews.com

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ