ΝΕΟΤΕΡΟ: Πέθανε μόνη και αβοήθητη στο χιόνι η ηλικιωμένη γυναίκα στις Δάφνες του Αιγίου- "Ήταν ατύχημα" λέει στο tempo24 η ιατροδικαστής- Την βρήκαν κατά.. λάθος ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΟΤΕΡΟ: Τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στο χωριό Δάφνες Αιγίου δεν μπορούσαν να εντοπίσουν την ηλικιωμένη λόγω της μεγάλης ποσότητας χιονιού και τη βρήκαν κατά λάθος...

Συγκεκριμένα, οι άνδρες που έφτασαν στο σπίτι της, μετά από τηλεφώνημα του γιου της στην αστυνομία επειδή δεν την έβρισκε, έψαχαν επί ώρα για να την εντοπίσουν, χωρίς αποτέλεσμα.

Κάποια στιγμή, ένας εξ αυτών γλίστρησε, έπεσε στο χιόνι και έτσι αντιλήφθηκε ότι από κάτω ήταν θαμμένη η άτυχη γυναίκα... 

Οι έρευνες της αστυνομίας σχετικά με τα αίτια του θανάτου της ηλικιωμένης συνεχίζονται, ενώ στο σημείο του συμβάντος βρέθηκε και κλιμάκιο της Ασφάλειας που ερεύνησε το σπίτι και τους υπόλοιπους χώρους. Κλήθηκε και ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση.

Οι αστυνομικοί ερευνούν και το εσωτερικό του σπιτιού της ηλικιωμένης, μήπως και βρουν κάποιο στοιχείο σχετικά με την υπόθεση, όπως επίσης και αν υπάρχει αναστάτωση μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα πιθανότατα έπεσε μέσα στο σπίτι της, προσπάθησε να βγει έξω, αλλά ξανάπεσε στο χιόνι, με αποτέλεσμα να τη σκεπάσει το πυκνό χιόνι...

 

 

Λύνεται το μυστήριο με τη ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή, θαμμένη στο χιόνι, στο σπίτι της στην περιοχή Δάφνες Αιγιάλειας. Σύμφωνα με όσα είπε στο tempo24 η ιατροδικαστής κ. Τζιόλα, η άτυχη γυναίκα χτύπησε μέσα στο σπίτι της, (για αυτό και το αίμα που βρέθηκε) και βγήκε έξω προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Φαίνεται όμως ότι οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν και έχασε τις αισθήσεις της στο χιόνι με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο στο κρύο.

Σε ατύχημα αποδίδει, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αυτοψίας και της νεκροψίας, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, τα αίτια του θανάτου της ηλικιωμένης που βρέθηκε σήμερα νεκρή στην αυλή του σπιτιού της, στις Δάφνες του Αιγίου.

Η Αγγελική Τσιόλα είπε ότι «δεν προέκυψε κάτι, τόσο από την αυτοψία, όσο και από τη νεκροψία, που να με προβληματίζει και όλα συνηγορούν υπέρ του ατυχήματος.»

Επίσης, ανέφερε ότι «η ηλικιωμένη φαίνεται ότι τραυματίστηκε μέσα στο σπίτι και προσπαθώντας να περπατήσει, έριξε κάποια πράγματα.»

Στην συνέχεια, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, «η γυναίκα βγήκε στην αυλή της, μάλλον για να ζητήσει βοήθεια, γλίστρησε και έπεσε σε σημείο που υπήρχαν σκαλοπάτια.»

Το δράμα της άτυχης γριούλας,  έχει συγκλονίσει τους γνωστούς και τους γείνονες.

Η αστυνομια συνεχίζει την προανάκριση ερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα. 

ΝΕΟΤΕΡΟ: Θρίλερ στις Δάφνες Αιγίου- Βρέθηκε νεκρή, θαμμένη στο χιόνι, η 82χρονη Δήμητρα Αλεξοπούλου που αγνοείτο- Εντοπίστηκε αίμα στο σπίτι της

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ