Εκλογές Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας – Σε εξέλιξη η καταμέτρηση

Νεότερη ενημέρωση: Στο τμήμα μεταποίησης στο Αγρίνιο ο κ. Τσιχριτζής έχει λάβει 179 ψήφους και ο κ. Σωτηρόπουλος 160.

Νεότερη ενημέρωση: στο κόκκινο έχει φτάσει η αγvνία στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και στο Αγρίνιο, καθώς μέχρι στιγμής τα πράγματα δείχνουν να προηγείται ο συνδυασμός του κ. Τσιχριτζή με 212 ψήφους.

Νεότερη ενημέρωση: Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση στο Μεσολόγγι και φαίνεται τελικά ότι ο συνδυασμός του κ. Τσιχριτζή να λαμβάνει 215 ψήφους και ο συνδυασμός του κ. Σωτηρόπουλου 127 στο σύνολο των 347 ψήφων, ενώ τα υπόλοιπα 5 ψηφοδέλτια είναι λευκά και άκυρα

Νεότερη ενημέρωση: Στο Αγρίνιο στο Τμήμα Εμπορίου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο κ. Σωτηρόπουλος λαμβάνει 315 ψήφους, έναντι 208 του κ. Τσιχριτζή.

Νεότερη ενημέρωση: Στην Ναύπακτο όπως φαίνεται από τις πρώτες πληροφορίες προηγείται ο κ. Τσιχριτζής με 239 ψήφους έναντι 123 του κ. Σωτηρόπουλου, ενώ εντοπίστηκαν και 8 ψηφοδέλτια που είναι λευκά και άκυρα.

Τα αποτελέσματα των υποψηφίων στη Ναύπακτο:

Σούζας 85 (Τσιχριτζής)

Παπαϊωάννου 69 (Τσιχριτζής)

Ρίσβα 59 (Σωτηρόπουλος)

Σακελλάρης 59 (Τσιχριτζής)

Παπακωστόπουλος 51

Δαβανέλος 48 (Τσιχριτζής)

Σταυρογιαννόπουλος 47 (Τσιχριτζής)

Μπακατσιάς 40 (Τσιχριτζής)

Κουσαρίδα 23 (Σωτηρόπουλος)

Αλεξόπουλος 21 (Σωτηρόπουλος)

Νεότερη ενημέρωση: Στην Αμφιλοχία η καταμέτρηση σύμφωνα με πληροφορίες έχει ολοκληρωθεί και ο κ. Τσιχριστζής λαμβάνει 118 ψήφους και ο κ. Σωτηρόπουλος 53, ενώ τα υπόλοιπα 2 ψηφοδέλτια εντάσσονται στα άκυρα/λευκά.

Νεότερη ενημέρωση: Έληξε και η καταμέτρηση στην Βόνιτσα από την οποία προκύπτει πως ο κ. Τσιχριτζής έκοψε πρώτος το νήμα με 72 ψήφους έναντι 22 του κ. Σωτηρόπουλου, ενώ και στην κάλπη αυτή βρέθηκαν και 2 άκυρα.

Μεσολόγγι: Στο τμήμα Εμπορίου ο κ. Τσιχριτζής έχει λάβει 68 ψήφους και ο κ. Σωτηρόπουλος 50 ψήφους, ενώ στο τμήμα Μεταποίησης ο κ. Τσιχριστής έλαβε 73 ψήφους έναντι 30 που έλαβε ο κ. Σωτηρόπουλος. Στο τμήμα Υπηρεσιών ο κ. Τσιχριτζής κέρδισε 60 ψήφους, ενώ ο κ. Σωτηρόπουλος 38 ψήφους.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο συνδυασμός του κ. Τσιχριτζή έχει διαφορά στα περιφερειακά παραρτήματα του Επιμελητηρίου, ενώ ο κ. Σωτηρόπουλος φαίνεται είναι ισχυρός στο Αγρίνιο, όπου έχουν ψηφίσει 1.5310 άτομα, ενώ σε όλη την Αιτωλοακαρνανία συνολικά ψήφισαν 2.518 άτομα. Στη Ναύπακτο ψήφισαν 370 άτομα, στο Μεσολόγγι περίπου 347 μέλη, στην Αμφιλοχία 174  και στην Βόνιτσα 96 άτομα.

http://sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης